Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι επισκέψεις από την Πάτρα και οι «ύποπτοι» – Έρχονται νέες ραγδαίες εξελίξεις

Τι ζήτησε η 33χρονη
Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα συνεχίζεται. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στα κρατητήρια, μετά από την πολύωρη ανάκριση. Τι ζήτησε η 33χρονη…

Οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα είναι καταιγιστικές από χθες το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως η Τζωρτζίνα πέθανε από κεταμίνη που της χορηγήθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Ανακρίθηκε, αλλά παρέμεινε αμίλητη και ψυχρή. Πλέον οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εστιάζουν, στο αν υπάρχουν συνεργοί. 

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που την εκπροσωπούσε μέχρι χθες παραιτήθηκε και η 33χρονη περιμένει το απόγευμα τις πρώτες επισκέψεις στενών συγγενών της, από την Πάτρα. Ο 30χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, δείχνει χαμένος στις δικές του σκέψεις, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας, για τις διαστάσεις που έδωσαν στην υπόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα από τον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στον 7ο που βρίσκονται τα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις και να σχολιάσει τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας. Ζήτησε να τηλεφωνήσει στους συγγενείς της, αλλά δεν είχε τηλεκάρτα.

Όπως αναφέρουν πηγές, η 33χρονη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου χωρίς να κοιμάται. Βρίσκεται διαρκώς υπό παρακολούθηση, καθώς υπάρχουν φόβοι, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει κακό στον εαυτό της. Οι πρώτες επισκέψεις, θα έχουν να κάνουν με στενούς συγγενείς της, που θα ξεκινήσουν για την Αθήνα από την Πάτρα.

Μέσα στις επόμενες ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας καθώς από χθες είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της στο Νοσοκομείο Παίδων στις 29 Ιανουαρίου. Η μητέρα, που μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασε και τα τρία παιδιά της, καλείται να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία της από τη δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση. Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει “απολύτως δεμένη” με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Ο φάκελος της υπόθεσης με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα δεν κλείνει. Οι αστυνομικοί εστιάζουν τώρα στο αν υπάρχουν συνεργοί πίσω από τον θάνατο του παιδιού, με πολλούς να εκφράζουν τη βεβαιότητα πως όλα όσα έγιναν είναι αδύνατον να οργανώθηκαν και να εκτελέστηκαν μόνο από ένα πρόσωπο. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται ήδη δύο συγκεκριμένα άτομα, που το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να κληθούν να καταθέσουν…

Επιπλέον βάρος θα δοθεί στο πώς έφυγαν από τη ζωή η Μαλένα το 2019 και η μικρή Ίριδα την Άνοιξη του 2021…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365