Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΠΑΟΚ: Ολική ρήξη χιαστού για τον συντοπίτη μας Γιάννη Μιχαηλίδη!

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Οι δυσοίωνες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό που υπέστη ο Γιάννης Μιχαηλίδης στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 22χρονος αμυντικός έδειξαν πως έχει υποστεί ολική χρήση πρόσθιου χιαστού, ρήξη μηνίσκου και κάκωση στον έσω πλάγιο.

Αυτό σημαίνει πως ο συντοπίτης μας νεαρός άσος, που θα υποβληθεί σε επέμβαση, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες χάνοντας τόσο το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, όσο και την εκκίνηση της επόμενης.

Πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μία λύση λιγότερη για τα μετόπισθεν, με τους Κρέσπο και Ίνγκασον να λογίζονται ως βασικοί, τον Μιχάι να αποτελεί εναλλακτική λύση και τον Βαρέλα, που έχει μείνει εκτός πλάνων, πιθανώς να ενεργοποιείται, αφού ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις σε playoffs, Κύπελλο και Europa Conference League.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ:

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.03) ο στόπερ του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η χρονική στιγμή που θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά ο τραυματισμός. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365