Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Νέα ήττα για τον Α.Σ. Γιαννιτσά - Δυσκολεύει η παραμονή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο
Την ήττα γνώρισε για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Α.Σ. Γιαννιτσά στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα της Λευκίμμης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από σουτ μέσα από τη περιοχή ο Μούτσα απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Γιωργακόπουλο που με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.

Οι παίκτες των Γιαννιτσών προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσουν τη καλή αμυντική λειτουργία της Λευκίμμης.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο νεοεισελθών Γαστεράτος κέρδισε το κόρνερ το οποίο εκτελέστηκε μέσα στη μικρή περιοχή και με κοντινή κεφαλιά ο Γαστεράτος έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

4 σχόλια:

  1. Θα λέτε Τεο και θα κλαίτε. Καταντήσατε μια ομάδα υπόδειγμα σε όλα σε ένα χωριό όπως τ αλλα. Κρίμα ολόκληρη πόλη να μην μπορεί να κρατήσει μια ομάδα στην Γ εθνική .ποσό ακόμα χαμηλά Γιαννιτσιώτες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήδη έγιναν τα τριήμερα, τα εννιάμερα και σήμερα τα σαράντα. Να ζήσετε και να θυμόσαστε την Αναγέννηση και τον Α.Σ Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυριχιδης γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμα? Έχει την μεγαλύτερη ευθύνη σε αυτό το συνονθύλευμα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θα παρακαλάνε τον Τεο να ξαναπαρει την ομάδα για να την ανεβάσει ξανά στην Γ εθνική γιατί αυτοί όλοι οι γιαννιτσιωτες είναι ικανοί να την ρίξουν και στο Α τοπικό όπως ο Σαββουλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365