Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Σε δεινή θέση ο ΑΣ Γιαννιτσά μετά την ήττα στην Ημαθία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο

Με κορυφαίο και σκόρερ τον έμπειρο Βαγγέλη Αβραμόπουλο ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΣ Γιαννιτσά και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι εκμεταλευόμενοι το καλό πρώτο ημίχρονο που είχαν έφτασαν στο γκολ δύο φορές και ουσιαστικά κλείδωσαν την νίκη, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί επιθετικά και όταν δεν σκοράρεις εκτός έδρας, δύσκολα μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλό.

Μόλις στο 7’ ο Ζυγκερίδης κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, το οποίο αξιοποίησε ο Αβραμόπουλος και άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 34’ αφού έκλεψε τη μπάλα και τέλειωσε μόνος του τη φάση. Ο Αβραμόπουλος μάλιστα είχε και προσπάθεια στο 10’ στο δοκάρι.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπουρουτζίκας, Μίχος, Μπουρονίκος (Λάρισας)

Συνθέσεις:
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Δημήτρης Πρίντζιος)
Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης (90’ Μουρατίδης), Αβραμόπουλος, Κέλο (67’ Γεωργίου), Πιπιλιάρης (90’ Κατράνας) , Ζυγκερίδης (67’ Βασίλτσης), Λίτσι (89’ Πίκος).
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: (Γιάννης Γυριχίδης)
Μούτσα, Γαλούπης (65’ Πετράκης), Μπαμπαλής (46’ Σαμαράς), Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος, Πελτέκης, Χατζόπουλος (65’ Χατζηαλεξιάδης), Τσάκαλος, Χαραβητίδης, Πρέτσι, Μπέλιτς



1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα Γιαννιτσα. Πως καταφέρατε να την ρίξετε την ομάδα στο τοπικό από τον πρώτο χρόνο που άφησε ο Τεο στα χέρια σας την ομαδα. είναι μεγάλη ξεφτίλα για όλη την πόλη των Γιαννιτσων.φωνάξτε τον τώρα πάλι να την ανεβάσει στην Γ εθνική γιατί εσείς είστε ικανοί να την διαλύσετε τελείως όπως έγινε και με την Αναγεννηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365