Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

«Κόλαση» σε Κίεβο και Οδησσό, νέοι βομβαρδισμοί στο Μικολάγιεφ - Φόβοι και για πυραυλικές επιθέσεις

Η Ρωσία κλιμακώνει τις επιθέσεις
Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Κίεβο με τους ουκρανούς να κάνουν λόγο για πιθανή επίθεση με πυραύλους στην πρωτεύουσα της χώρας.

Η Ρωσία κλιμακώνει τις επιθέσεις της προς κομβικές πόλεις της Ουκρανίας, την ώρα που οι ηγέτες της ΕΕ προχωρούν σε ένα ακόμα πακέτο κυρώσεων και στο σχέδιο απεξάρτησης από τα ρωσικά καύσιμα.

Όπως μεταδίδει το ΣΚΑΪ, οι κάτοικοι φοβούνται ότι η Οδησσό θα περικυκλωθεί και ότι είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι επιθέσεις είτε χερσαίες είτε από αέρος είτε από τη θάλασσα. 

Μάλιστα, ο δήμαρχος της πόλης μίλησε για το ενδεχόμενο ο ρωσικός στρατός να επιχειρήσει να περικυκλώσει την Οδησσό από τρεις πλευρές. 

Σε ό,τι αφορά στις επιθέσεις από τη θάλασσα, υπάρχουν ρωσικά πλοία εδώ και μέρες στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ χθες προσπάθησαν να κάνουν και την παρουσία τους ιδιαίτερα αισθητή. 

Επίσης, ο δήμαρχος της Οδησσού ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός θα επιχειρήσει να προελάσει από εδάφη που έχει καταλάβει από το Νικολάεφ προς την περιοχή της Υπερδνειστερίας, όπου εκεί υπάρχει επίσης ρωσικός στρατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365