Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Γκραν γκινιόλ στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Από τους τρείς εκπρόσωπους της Πέλλας, ο Εδεσσαικός έχει ήσυχο το κεφάλι του

Οι ομάδες που αποχαιρέτησαν την Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεών τους από τον 2ο όμιλο, όπου μετέχουν οι αμάδες της Πέλλας, έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά οι Ηρακλής Αμπελοκήπων, Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης, ΑΣ Γιαννιτσά, ΟΦ Αγίου Ματθαίου, ενώ απομένει μια ομάδα που θα τους ακολουθήσει στα τοπικά πρωταθλήματα.


Από τους τρείς εκπρόσωπους της Πέλλας, ο Εδεσσαικός έχει ήσυχο το κεφάλι του αφού έχει παραμείνει οριστικά, η Θύελλα Σαρακηνών παλεύει για την παραμονή της και ο ΑΣ Γιαννιτσά υποβιβάστηκε στο τοπικό της ΕΠΣ Πέλλας.

Συγκεκριμένα, μια εκ των Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (27 β.), Ποσειδώνας Μηχανιώνας (29 β.), ΑΕ Λευκίμμης (30 β.) και Θύελλα Σαρακηνών (30 β.) θα αποχαιρετήσει την Κατηγορία. 

Δείτε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, παρακάτω:

21η αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-ΑΕ Λευκίμμης

Μακεδονικός-ΑΕΠ Κοζάνης

Ποσειδώνας Μηχανιώνας-ΑΣ Γιαννιτσά

Κοζάνη-Καληράχη

Εδεσσαϊκός-Θύελλα Σαρακηνών

ΟΦ Αγ. Ματθαίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων. 


22η αγωνιστική

ΑΕ Λευκίμμης-Μακεδονικός

Μ.Α Τρικάλων-Εδεσσαϊκός

Θύελλα Σαρακηνών-ΦΣ Κοζάνη

Καληράχη-ΟΦ Αγ. Ματθαίου

ΑΕΠ Κοζάνης-Ποσειδώνας Μηχανιώνας

ΑΣ Γιαννιτσά-Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365