Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Νέα νίκη ο Άρης Πρ. Ηλία

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό
Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Άρης Πρ. Ηλία που επικράτησε με σκορ 3-1 του Άρη Αθύρων και βελτίωσε την θέση του στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι κατά διαστήματα, να πατάνε καλύπτεται στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν σχετικά εύκολα στην νίκη, καθώς η νεανική ομάδα των φιλοξενουμένων παρότι στάθηκε καλά, πλήρωσε τα λάθη της και γνώρισε την ήττα.

Στο 16’ ο Πίττας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που στο 29’ ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον Μάρτσο βα γραφει το 2-0.

Στο 56’ ο Υψηλάντης έγραψε το 3-0 και στο 79’ ο Πεχλιβάνης έγραψε το 3-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Αλατζά, Κουκούλη.

Πρ.Ηλίας:( Φώτης Σύρμαλης)
Ρανέλας, Μαυρίδης, Λεκάκης, (66’ Κουτρούτσης), Καραγκιαούρης, Ουράν, Αποστολίδης, Γεωργίου, (66’ Κουτσός), Πίττας, (66’ Τεληγιαννίδης), Αλμαλής, Παπαδόπουλος, (57’Υψηλάντης), Μάρτσος, (32’ Στοικάκης).

Άθυρα: (Λεωνίδας Αμπιντίν)
Αλευρούδης Κ., Παπαδημητρίου Ε., Λουκάτος, Πεχλιβανης, Φώτης, Βλαϊκούδης, (63’ Αλευρούδης Ν.), Μπαξεβανίδης, Βέλκος, Καραμανλής, (71’ Παπαδημητρίου Ε.), Παπαδημητρίου Δ., Δεληονιάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365