Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Ο Πούτιν φέρεται να «κρύβει» την ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα και τα παιδιά τους στην Ελβετία (βίντεο)

Η Καμπάεβα, χρυσή ολυμπιονίκης της γυμναστικής, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά με τον Ρώσο ηγέτη

Η ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν Alina Kabaeva φέρεται να κρύβεται στην Ελβετία με τα τέσσερα μικρά παιδιά τους, αναφέρουν πηγές στο Page Six.


«Ενώ ο Πούτιν πραγματοποιεί την επίθεσή του στην Ουκρανία, επιτίθεται σε αθώους πολίτες και προκαλεί προσφυγική κρίση, η οικογένειά του κρύβεται σε ένα πολύ ιδιωτικό και πολύ ασφαλές σαλέ κάπου στην Ελβετία - προς το παρόν τουλάχιστον», μας είπε μια πηγή.


Η Καμπάεβα, χρυσή ολυμπιονίκης της γυμναστικής, φέρεται να έχει τέσσερα παιδιά με τον Ρώσο ηγέτη, 69 ετών, αλλά οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ επίσημα.


Οι πηγές λένε ότι μοιράζονται 7χρονες δίδυμες κόρες, οι οποίες γεννήθηκαν κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας τον Φεβρουάριο του 2015. Πιστεύεται ότι έχουν επίσης δύο γιους.


«Η Alina έχει δύο μικρά αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν που γεννήθηκαν στην Ελβετία», δήλωσε πηγή στο Page Six για τα υποτιθέμενα παιδιά του Πούτιν με την Kabaeva, 38 ετών. «Τα παιδιά έχουν όλα ελβετικά διαβατήρια και φαντάζομαι ότι έχει και εκείνη».


Ο Πούτιν περιφρονεί τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.


«Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω την παρέμβαση. Πρέπει να γίνεται σεβαστή», είπε κάποτε. «Ανέκαθεν αντιδρούσα αρνητικά σε εκείνους που με τις μύτες τους και τις ερωτικές φαντασιώσεις τους περιφέρονται στις ζωές των άλλων».


Ο Πούτιν -ο οποίος έχει άλλες δύο ενήλικες κόρες, τη Μαρία, 36 ετών, και την Κατερίνα, 35 ετών, από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό Λουντμίλα Σκρεμπνέβα- έχει αγωνιστεί σκληρά για να προστατεύσει τα παιδιά του από τα μέσα ενημέρωσης και τα φώτα της δημοσιότητας.


Σχεδόν ποτέ δεν μιλάει δημοσίως γι' αυτά, προκαλώντας σύγχυση σχετικά με το πόσα παιδιά έχει στην πραγματικότητα.





Πηγή: Page Six

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365