Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Διπλό στην συμπρωτεύουσα η Θύελλα Σαρακηνών

Το παιχνίδι ήταν καλό

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Θύελλα Σαρακηνών επικράτησε στους Αμπελόκηπους με σκορ 3-0 του τοπικού Ηρακλή και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι καλύτεροι και να επικρατούν δίκαια και καθαρά, ενώ οι γηπεδούχοι με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση τους έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Πολύ νωρίς μόλις στο 4’ ο Γκέσιος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους που κινδύνεψαν στο 13’ όταν οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μόλα βρήκε το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν και στο 26’ με ωραίο πλασέ του Μουρίκι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους και έδειξαν ότι αυτοί θα είναι τα αφεντικά στο ματς.

Την νίκη των φιλοξενουμένων κλείδωσε στο 89’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσόρμπα.

Στο 60’ αποβλήθηκε ο Νικολίτσας των γηπεδούχων για διαμαρτυρία.

Άριστος ο διαιτητής κ.Ασλανίδης και οι βοηθοί του κ,κ Κουτσικανίδης, Τσικλητάρη (Πιερίας).

Συνθέσεις: 

Ηρακλής: (Γιώργος Ταληχμανίδης)
Πέππας, Νικολίτσας, Κοντέων, Μουζάκι, Νικολαίδης, Μαγκούτης, Τσεκερίδης, (68’ Ντολαπτσής), Τσάνι, ;46’ Κωτούλας), Μόλα, (85’ Φανούλης), Χατζάκος, (76’ Μπόμπορας), Λίτσιος, 

Θύελλα: (Πέτρος Τόπκας)
Φιρινίδης, Ουζούνης, (55’ Κιουρτσίδης), Τσολακίδης, Μαντζανάς, Τράκας, Μουρίκι, (46’ Ευθυμιάδης), Ντόγκαρης, Γεωργίου, (66’ Μούλας).Τσόρμπας, Γκέσιος, (77’ Παπαδόπουλος).Ιωάννου, (55’ Λαμπίρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365