Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Δολοφονία στην Ανδραβίδα: Μια ανάσα από τον δράστη οι αρχές

Μια ανάσα πριν τον εντοπισμό του δολοφόνου βρίσκονται οι Αρχές

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις αρχές να αναζητούν έναν άνδρα 57 ετών, με τον οποίο το ζευγάρι είχε τον τελευταίο καιρό έντονους διαπληκτισμούς.

Μια ανάσα πριν τον εντοπισμό του δολοφόνου βρίσκονται οι Αρχές σχετικά με την υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις αρχές να αναζητούν έναν άνδρα 57 ετών, με τον οποίο το ζευγάρι είχε τον τελευταίο καιρό έντονους διαπληκτισμούς. Δεν πρόκειται ούτε για τον πατέρα των δύο παιδιών, ούτε για τον πρώην σύντροφο της γυναίκας. Ο άνδρας που αναζητείται, έχει εξαφανιστεί από χθες και οι αρχές, κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του.

«Εγώ το πρώτο που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, αυτό είναι, είναι τρελό. Εγώ το είχα δει σε ταινία, εγώ έβλεπα πάντα τι γινόταν στην Ελλάδα, με την αδερφή μου στεναχωριόμασταν, λέω «Παναγία μου» όχι ότι θα γινόταν στην οικογένεια μου στην αδερφή μου, όχι, όχι, όχι παιδιά εγώ δεν το πιστεύω αυτό» δήλωσε η αδερφή της 37χρονης γυναίκας στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365