Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Την Πέμπτη αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Τζωρτζίνα - Η ουσία που προβληματίζει

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού

Όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, έρχονται οι άνθρωποι που ερευνούν την υπόθεση και μάλιστα, πολύ σύντομα αναμένεται να βγει το πρώτο πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Τζωρτζίνας.


Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που έφυγε τελευταία από τη ζωή μετά τις δύο αδελφούλες της, Ίριδα και Μαλένα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το πόρισμα για το θάνατό της, αναμένεται να βγει την Πέμπτη.


Πού επικεντρώνεται η ιατροδικαστική έρευνα

Ενώ στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, υπάρχουν ενδείξεις για ασφυκτικό θάνατο, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, κατά την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε μία συγκεκριμένη ουσία στον οργανισμό της που προβλημάτισε τους επιστήμονες.


Μάλιστα, οι επιστήμονες επικεντρώνονται στην ποσότητα της ουσίας αυτής, η οποία ίσως αποτελεί το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365