Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Προβληματισμός των παραγόντων των σωματείων της ΕΠΣ Πέλλας

Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Πολιτείας σε όλους τους τομείς, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους παράγοντες

Στην τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Πέλλας το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι των σωματείων, οι οποίοι με την σειρά τους έθεσαν τους προβληματισμούς τους, ως προς τον δρόμο που βαδίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και οι προϋποθέσεις για να συμμετέχει μια ερασιτεχνική ομάδα στις επίσημες διοργανώσεις.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Πολιτείας σε όλους τους τομείς, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους παράγοντες που βλέπουν ότι πέρα της απίστευτης γραφειοκρατείας, απαιτούνται και κάποια σεβαστά ποσά για να ανάψει το «πράσινο» της συμμετοχής.

Η τροποποίηση του καταστατικού, η υποχρεωτική πρόσληψη προπονητή και το …ραβασάκι στην εφορία και πολλά άλλα που απαιτούνται κάνουν ιδιαίτερα σκεφτικούς τους παράγοντες για την κάθοδο των ομάδων τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που δήλωσαν ότι δεν θα κατεβάσουν τις ομάδες τους να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα, αν συνεχιστεί η εισπρακτική πολιτική της Πολιτείας σε σωματεία που δυσκολεύονται να λειτουργήσουν με τα έσοδα να είναι πενιχρά λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.

Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να συνειδητοποιήσουν ότι με αυτά τα μέτρα οδηγούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365