Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Η γιορτή του Φίλιππου Γιαννιτσών για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση
Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο απευθύνει η διοίκηση του Φίλιππου Γιαννιτσών, στην γιορτή που διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας των Γιαννιτσών:

«Πρόσκληση - Κάλεσμα.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί  την ΑΝΟΔΟ της ομάδας μας στην Α Κατηγορία  της Ε.Π.Σ Πέλλας.

Σάββατο 2 Απριλιου 2022 και ωρα  3.30 μ.μ. με πλούσια  εδέσματα και άφθονο  κρασί. 

Σημείωση: Θα διεξαχθεί  φιλικός  αγώνας  μεταξύ  του Φιλίππου  Πενταπλατανού  και Αλμωπού Αριδαίας  Κ. 20  με ώρα  έναρξης  4.00 μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους. 
Το Δ.Σ.»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365