Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Φοράει τα χακί ο «Καντίνας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Στο χακί ντύνεται ο Βαγγέλης Στεφάνου για να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα, ένα από καλύτερα παιδιά της Δόξας Μαυροβουνίου, όλη η ομάδα διοίκηση, προπονητής και συμπαίκτες του εύχονται καλή θητεία και γρήγορα πάλι κοντά τους.

Ο γνωστός με το προσωνύμιο  «Καντίνας», αφήνει τους μαυραετούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σαφώς η απουσία του δεν είναι ότι καλύτερο στην παρούσα φάση.

Ο νεαρός άσος από άλλο μετερίζι θα είναι πλέον μακριά και θα φοράει τα χακί, αλλά νοερά θα είναι πάντα κοντά στην μεγάλη του αγάπη την Δόξα Μαυροβουνίου.



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365