Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Επιστολή Α.Σ. Γιαννιτσά με αφορμή τη διαιτησία του σημερινού αγώνα

Δείτε την ανακοίνωση
Δείτε την ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ: ΕΠΟ, ΚΕΔ και κ. Μάνταλο

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε μαντεύοντας πολύ σωστά τη σημερινή «σφαγή» της ομάδας μας.

Τη Δευτέρα 28/3 εστάλη από την ομάδα μας επίσημη επιστολή προς ΕΠΟ, ΚΕΔ και κύριο Μάνταλο αίτηση για αλλαγή ορισμού διαιτητών.

Ο λόγος που προβήκαμε σε αυτή την πράξη ήταν ότι η ίδια «τριπλέτα» είχε ορισθεί και στο προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα με τον Μακεδονικό στις 19/12.

Δυστυχώς, μη έχοντας λάβει απάντηση στο αίτημα μας προβήκαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μάνταλο ο οποίος μας δήλωσε ότι δεν αποδέχεται το αίτημα μας.

Μακάρι να βγαίναμε υπερβολικοί στο αίτημα μας αλλά δυστυχώς επαληθευτήκαμε.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παρχαρίδης υπέδειξε 9 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες στους παίκτες μας όπως και μια κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας.

Η παρουσία του κ Παρχαρίδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε την εντύπωση της τιμωρίας της έσχατης των ποινών την οποία κατάφερε να φέρει στο 63ο λεπτό.

Προς επίρρωση της αγωνιστικής του ανεπάρκειας αγνόησε οφθαλμοφανέστατη ανατροπή παίκτη μας εντός της μεγάλης περιοχής.

Οι πράξεις του κυρίου Παρχαριδη όμως κορυφωθήκαν αφήνοντας την ομάδα μας με 8 παίκτες όπως και να μετρήσει 2ο γκολ για τον Μακεδονικό μετά από φάουλ στον τερματοφύλακα μας.

«Αξιότιμοι κύριοι» εσείς που κρατάτε το ποδόσφαιρο στα χέρια σας, εσείς που καθορίζετε τη τύχη του και διαμορφώνετε την εικόνα του στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να αισθάνεστε πολύ άβολα μετά τη παρουσία των «οργάνων» σας ως διαιτητές στο φιλόξενο στάδιο των Γιαννιτσών.

2 σχόλια:

  1. Χθες ήρθαν όλες οι απαντήσεις για την φετινή ομάδα της Αναγέννησης μας. Η ανακοίνωση αυτή έδειξε ποσό μα ποσό μικρή έγινε η ομάδα και την συμπεριφέρονται έτσι ο κάθε τυχαίος διαιτητής και η κάθε αντίπαλη ομάδα. Το ζουμι όλο είναι αυτό και τίποτα άλλο. Που είναι οι κ. Αντωνίου και κ. Πανιδης που είναι στην Επο ; Προστασία στην ομάδα κανένας από την πόλη μας . Ανύπαρκτου όλοι μας και εγώ μαζί που είμαι από τα Γιαννιτσα και αγαπάω την Αναγεννηση και παρακάλιου θα όλα τα παιχνίδια. Φίλοι μου καταλάβατε ένα πράγμα χθες ; Προστασία στην ομαδα και ήταν μόνος του ήταν μόνο ο Τεο , αποδείχθηκε Περίτρανα σε όλο το πρωτάθλημα φέτος και ειδικά χθες απόγευμα . Μόνος έκανε κουμάντο για όλα, υπήρχε περίπτωση να πέσει αυτή η ομαδα με πρόεδρο το Τεο; Υπήρχε περίπτωση να έχει η ομαδα τέτοια συμπεριφορά η ομαδα από διαιτησίες η από αντίπαλες ομάδες; Ποτέ και το απόδειξε στην τριετία που ήταν αυτός μπροστά .. λυπάμαι για ολους μας λυπάμαι για την πόλη μας λυπάμαι για την Αναγεννηση μας. Τεο Σ ευχαριστούμε για όλα. ΣΦΑΓ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:10 exis apolito dikio as kitaxtoun oli sta matia tora ke na analavoun tis euthines

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365