Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Φτερούγισαν στις καθυστερήσεις οι Μαυραετοί

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες

Παιχνίδι με ακατάλληλο φινάλε για καρδιακούς έγινε στο γήπεδο του Μαυροβουνίου, όπου η τοπική Δόξα έκαμψε την αντίσταση του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας με σκορ 2-1 και πλησίασε τις προνομιούχες θέσεις.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και σίγουρα όσοι έδωσαν το παρόν στο γήπεδο έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χρήστο Παπαηλία στο 17’ και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 90’, καθώς ακριβώς με την συμπλήρωση του εννενηντάλεπτου οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Ματθαίο Μάρκου, φέρνοντας το παιζνίδι στα ίσα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι βρήκαν το σθένος να αντιδράσουν και να πάρουν την νίκη με τέρμα στο 3’ των καθυστερήσεων με δράστη τον αειθαλή Χρήστο Παλάνη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Αλατζάς, Κωνσταντινίδης.

5 σχόλια:

  1. Παρατηρητής διαιτησίας εν ενεργεία έβριζε από την κερκίδα πατόκορφα τον βοηθό Αλατζά….
    Ξυπνήστε στην ΕΠΣ και ψαχτείτε ποιος οδηγεί το ποδόσφαιρο της Πέλλας στον όλεθρο.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε Λουτσεσκου; Δεν έχει επιστολή διαμαρτυρίας σήμερα; Όλα καλά; Όταν κερδίζεις όλα μέλι γάλα.
    Όταν όμως στραβοπατησεις, βουρ στην κλαψα!!
    Ε και το άλλο. Κανόνισε να είσαι πάνω από Παλαιφυτο και Ορμα ( γιατί ψοφας για άνοδο), γιατί στις ισοβαθμίες είσαι μείον.
    Ο παρατηρητής διαιτησίας όπως γράφεις 8.01 είναι από το Μαυροβούνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ φταίει,χααχχαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα έρθετε στην Λεπτοκαρυά θα κάνετε την διαμαρτυρία ,δέκα μέρες έμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε σας υπολογίζουμε,βγάλατε κ γλώσσα, γατάκια!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365