Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Μεγάλο διπλό για τον Εδεσσαϊκό

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο
Μεγάλο διπλό για τον Εδεσσαϊκό, που «άλωσε» την Μηχανιώνα επικρατώντας με 1-0 του Ποσειδώνα και συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή του πορεία.

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο και κλειστό και από ένα σημείο και μετά έδειχνε ότι όποια ομάδα θα καταφέρει να σκοράρει θα πάρει και την νίκη, κάτι που τελικά πέτυχε η ομάδα της πόλης των καταρρακτών και μάλιστα σε καίριο σημείο του παιχνιδιού.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Πέλλας πέτυχε ο Μεληκιώτης στο 78’. 
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μυλοπούλου, Σακάλογκου, Καρασαββαΐδης (Καβάλας).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: (Άγγελος Ζαζόπουλος): Συλλέκτης, Μπάρδας, Προκοπίου, Λαγόντζος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Παπαγεωργίου, Κεφαλάς, Ξανθόπουλος, Τσακιρίδης, Φούσκας. 
Αγωνίστηκαν και οι Ιγνατίδης, Μουράτι, 
Κανέλλης, Δημητρακόπουλος, Μπαβέλης. 


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)
Τεντζέρης, Κουκουλέκης Τ., Μαυρόπουλος, Καλαμπάκας, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου, Προύντσης, Ταουσιάνης, Κυζιρίδης, Ντόγος, Μεληκιώτης. 
Αγωνίστηκαν και οι Σπαρτιάτης, Αβραμίδης, Κουκουλέκης Δ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365