Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Επιχείρησαν να δηλητηριάσουν τον Αμπράμοβιτς και την ομάδα Ουκρανών διαπραγματευτών

Πλέον η κατάσταση της υγείας τους έχει βελτιωθεί
Συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της δηλητηρίασης παρουσίασαν ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές νωρίτερα αυτόν τον μήνα, έπειτα από συνάντηση στο Κίεβο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal.

Ο κ. Αμπράμοβιτς, ο οποίος μετέβη σε Μόσχα, Λβιβ και άλλα σημεία διαπραγματεύσεων, καθώς και τουλάχιστον δύο μέλη της ουκρανικής ομάδας διαπραγματευτών, εμφάνισαν συμπτώματα όπως κοκκίνισμα στα μάτια και ξεφλούδισμα δέρμα σε πρόσωπα και χέρια, κατά τις ίδιες πηγές.

Ο ανταποκριτής της Wall Street Journal στο Λονδίνο, Max Colchester, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε συνέβη το περιστατικό, καθώς σε ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως όλα συνέβησαν στις αρχές του μήνα.

Προαναγγέλλει δε, την ανάρτηση του ολοκληρωμένου ρεπορτάζ εντός ολίγου.

Πλέον η κατάσταση της υγείας τους έχει βελτιωθεί και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, κατά τις ίδιες πηγές.

2 σχόλια:

  1. Μήπως θέλανε να καθαρίσουν τον Πούτιν δίνοντας τού την επιστολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι; Εκεί στην Ελλάδα με ακούτε; Ξέρετε αγγλικα να μάθετε τι γινεται στον κόσμο;;;βόδια πάτε βόδια έρχεστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365