Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Τρίποντο ανάσα για την Αναγέννηση Δωροθέας - Δείτε την βαθμολογία

Δείτε την βαθμολογία

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας του 1ου ομίλου, έκανε η Αναγέννηση Δωροθέας, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 του άμεσου ανταγωνιστή της για την σωτηρία, Ορφέα Ριζαρίου.


Οι παίκτες του Γιώργου Μπογδάνη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρηση και δίκαια πανηγύρισαν τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν με την απόδοση τους.


Το 1-0 έγινε από τον Κλεισούρη στο 26', ενώ ο ίδιος παίκτης στο 44' ανέβασε τον δίχτυ του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας προσπάθησε να μειώσει στο σκορ, είχε την κατοχή χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιοσημείωτη φάση. Αντίθετα η Αναγέννηση σκόραρε για τρίτη φορά με ωραίο πλασέ του Φουντουκίδη στο 74', ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0.


Με αυτή τη νίκη η Δωροθέα έφτασε τους 14 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των Play Out, το Ριζάρι έμεινε στους 12, ενώ η Άψαλος έχει 19.


Διαιτητής ήταν ο Κατεριάδης, με βοηθούς τον Δέλλιο και την Κουπαράνη.


Βαθμολογία Play Out


Άψαλος 19

Δωροθέα 14

-----------------------

Ριζάρι 12


*Θυμίζουμε πως η Ελπίδα Έδεσσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και δεν συμμετέχει στα Play Out ούτε σαν άνευ αγώνος παιχνίδια.

*Η βαθμολογία περιλαμβάνει μόνο τις αναμετρήσεις που πραγματοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365