Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ζελένσκι: Δεν θα παραδοθώ ποτέ, δεν φοβάμαι να πεθάνω για την ελευθερία των παιδιών μου

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί
Σε νέες δηλώσεις, τη στιγμή που διεξαγόταν ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, προχώρησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του, στέλνοντας μήνυμα στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν. Μιλώντας σε δραματικούς τόνους, περιέγραψε την κατάσταση ως τραγική, τονίζοντας ότι «ο χρόνος έχει σταματήσει για μας».


Απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους, τους κάλεσε να στρέψουν ακόμα περισσότερο την προσοχή τους στις γειτονικές τους χώρες και «να καταλάβουν ότι, αν θέλουν να υπερασπιστούν τις χώρες τους, θα πρέπει να μην ασχολούνται μόνο με αυτές», αλλά να κοιτάξουν το μεγάλο κάδρο.

«Οι Ρώσοι χάνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι εμείς. Φέρνουν μαζί τους εργαλεία για να αποτεφρώσουν τα πτώματά τους. Ίσως οι μητέρες να μη μάθουν ποτέ πως τα παιδιά τους πέθαναν εδώ», είπε σε άλλο σημείο του διαγγέλματός του ο Ουκρανός πρόεδρος.


«Αν αυτές οι πράξεις συνεχιστούν, ο κόσμος θα φτάσει στο τέλος του» είπε ο Ζελένσκι σε νέο δραματικό μήνυμα την ώρα των διαπραγματεύσεων, ξεκαθαρίζοντας αφενός πως δεν φοβάται να πεθάνει για την ελευθερία των παιδιών του και αφετέρου πως δεν θα παραδοθεί ποτέ.

Χαρακτήρισε «καθήκον» την υπεράσπιση της πατρίδας και έκανε έκκληση στις μητέρες των Ρώσων στρατιωτών.

«Να γνωρίζουν οι Ρωσίδες μητέρες που στέλνουν στη μάχη τα παιδιά τους, 18 χρονών, τι συμβαίνει. Θέλω να καταλάβουν γιατί στέλνουν τα παιδιά τους εδώ», είπε συγκεκριμένα.

«Είμαστε η άμυνα ανάμεσα στην Ρωσία και τον πολιτισμό» πρόσθεσε ακόμη.

3 σχόλια:

  1. Αυτόν τώρα τόν έκαναν ήρωα έτσι νομίζει,δεν τόν αφήνουν οι Αμερικανοί καί οι Ευρωπαίοι πού τόν στηρίζουν νά συμφωνισει μ αυτά που θέλει ό Ρώσος αλλά τό μόνο πού καταφέρνει είναι να αγριεψει ποίο πολύ την αρκούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ,Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365