Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Εξοντώθηκε επίλεκτη ομάδα Τσετσένων που είχαν σταλεί για να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι - Πέντε νεκροί από τους βομβαρδισμούς στο Κίεβο

Πέντε νεκροί από τους βομβαρδισμούς στο Κίεβο

Επίλεκτη ομάδα Τσετσένων που είχε ως στόχο τη δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξοντώθηκε από τον ουκρανικό στρατό, σύμφωνα με τον γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας.


Ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ντανίλοφ δήλωσε σήμερα ότι εξοντώθηκαν τα μέλη της επίλεκτης ομάδας των Τσετσένων, οι οποίοι είχαν σταλεί για να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

«Η ειδική επιχείρηση την οποία έπρεπε να φέρουν σε πέρας οι Τσετσένοι του Καντίροφ (πρόεδρος της Τσετσενίας-σ.σ.), ήταν γνωστή σ' εμάς. Λάβαμε πληροφορίες από εκπροσώπους της FSB οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον αιματηρό πόλεμο. Εξοντώθηκε αμέσως εκείνη η ομάδα του Καντίροφ, η οποία στάλθηκε συγκεκριμένα για να δολοφονήσει τον πρόεδρο μας», δήλωσε ο Ντανίλοφ.

Ο Ντανίλοφ δήλωσε ότι η επίλεκτη αυτή ομάδα, χωρίστηκε σε δύο ομάδες. «Τους παρακολουθούσαμε. Η μία εξοντώθηκε άμεσα στον Γκοστομέλ και η άλλη, ας πούμε, βρίσκεται στο στόχαστρο μας».

«Δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν, ούτε τον πρόεδρο μας , ούτε την χώρα μας. Αυτή είναι η γη μας, φύγετε από εδώ», πρόσεθσε ο Ντανίλοφ.


Πέντε νεκροί από τους βομβαρδισμούς στο Κίεβο - Χτυπήθηκε ο πύργος τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης


Δυνατές εκρήξεις άρχισαν να ακούγονται λίγο μετά τις 17:20 το απόγευμα της Τρίτης στο Κίεβο! Σύμφωνα με τις αναφορές, ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έπληξαν την περιοχή γύρω από τον τηλεοπτικό πύργο!


Ανελέητοι βομβαρδισμοί έπληξαν Κίεβο. Σύμφωνα με τις ουκρανικές Αρχές, ένας από τους στόχους ήταν ο πύργος τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης.

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους πέντε άτομα, ενώ άλλα πέντε τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το Interfax.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκατασταθεί η εκπομπή σήματος στα τηλεοπτικά κανάλια της Ουκρανίας, η οποία νωρίτερα λόγω των βομβαρδισμών είχε προσωρινά διακοπεί.

Bίντεο από το σημείο της επίθεσης δείχνουν τον πύργο τυλιγμένο σε πυκνό γκρίζο καπνό. Η κύρια δομή του κτιρίου, ωστόσο, παρέμενε όρθια.

Ο πύργος της τηλεόρασης βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με την τοποθεσία Μπάμπι Γιαρ, μια χαράδρα όπου οι Ναζί σκότωσαν περισσότερους από 30.000 Εβραίους σε δύο ημέρες το 1941. Η τοποθεσία είναι ένας σημαντικός τόπος μνήμης.

«Αυτοί οι βάρβαροι σφαγιάζουν τα θύματα του Ολοκαυτώματος για δεύτερη φορά», κατήγγειλε στο Twitter ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης της Ουκρανίας, Αντρέι Γερμάκ.

Νωρίτερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε προειδοποίηση στους πολίτες του Κιέβου, με την οποία γνωστοποιούσε πως πρόκειται να χτυπήσει στόχους στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Όπως μετέδωσε το BBC, σε δήλωση, που εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης, Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι δυνάμεις τους ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν «πλήγματα υψηλής ακρίβειας» εναντίον «τεχνολογικών κέντρων της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και του 72ου κύριου κέντρου PsyOps στο Κίεβο».

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες, που χρησιμοποιούνται από εθνικιστές, για να προβούν σε προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που διαμένουν κοντά σε σταθμούς αναμετάδοσης να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι τα χτυπήματα πραγματοποιούνται για να «αποτρέψουν επιθέσεις πληροφοριών εναντίον της Ρωσίας».

Οι κάτοικοι του Κιέβου έτρεχαν πανικόβλητοι στις αποβάθρες του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, προκειμένου να εγκαταλείψουν άμεσα την πόλη.

9 σχόλια:

  1. Ναι ναι Οκ 🤣 αρθρα μονο με θανατους Ρωσων, Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο να πόσο πορωμενος τενεκες είσαι; Πιο ήπιος δεν μπορώ να είμαι.

      Διαγραφή
    2. Είσαι πραγματικά ήπιος, αγαπητέ σχολιαστή των 10:26 μ.μ.. Η Ελλάδα έχει δυστυχώς ψυχοπαθείς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι, ως ελεεινοί ακόλουθοι ενός διαταραγμένου ατόμου που έχει εγκαταστήσει μια κλεπτοκρατική δικτατορία στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αλλιώς κάποιον που: (1) χαίρεται με το θάνατο άλλων ανθρώπων και το βροντοφωνάζει, και (2) δε θέλει να δει (να καταλάβει, να δεχθεί) ότι οι ενέργειες του αφέντη του, αν κάτι δεν τον σταματήσει, θα οδηγήσουν σε πυρηνικό ολοκαύτωμα την ανθρωπότητα, από το οποίο δε θα ξεφύγει κανείς.

      Διαγραφή
    3. Τους ναζί ειπα,όχι όλη την χώρα,και μπες στο youtube και δες βιντεακια με τν Πρωθυπουργο της ουκρανιας

      Διαγραφή
    4. 9:02 και 11:39 ο Ζελένσκι πριν γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας ήταν κωμικός ηθοποιός, τα βίντεο που λες ήταν απλά χιουμοριστικά και ρόλοι, τίποτα παραπάνω. Βέβαια σας πουλάνε τέτοια προπαγάνδα που σας παρουσιάζουν τα βίντεο σαν σκάνδαλα και εσείς τα τρώτε αμάσιτα.

      Διαγραφή
    5. Ενώ ο σκαι που έδειξε σκηνές από το Μιλάνο ότι ταχα ήταν από καταφύγιο της Ουκρανίας δεν πουλάει προπαγάνδα εεε

      Διαγραφή
    6. 11:11 διαλυστε τους Ναζι ειπα, πρόβατο.Εχθες δεχτηκε επιθεση το ελληνικό κομβόι,στις ειδησεις ακουσες απο Ρωσους 🤡 ενω στην πραγματικοτητα η επιθεση ηταν απο του ουκρανικό ταγμα Αζοφ. Αα και δν μου λες? Εσενα σε λυπαμαι που πιστευεις τα βοθροκαναλα και παω στοιχημα εχεις 3η δοση και αναμενεις την 4η 🤡🤡🤡 Πιστεύεις ο,τι ο Πουτιν θα αφησει την Ουκρανια να μπει στο Νατο και να εχει στην διπλανι του χωρα το Αμέρικα? Ουτε καν! Συνεχιζε να στηριζεις και ο μισθος σου δν θα ειναι 550€ αλλα -350€ καθε μήνα! Ο Πουτιν θελει να καθαρισει και ολη την εβραιωμασωνια Ροτσιλντ κτλπ.Ο Μητσοτακης γτ εχει το βιβλιο The Great Reset? Ξερεις τι βιβλιο ειναι αυτό? Η καταδικη όλου του πληθυσμού! Ψαξε στο ιντερνετ και θα δεις.

      Διαγραφή
    7. 11:55 μα αυτό θέλει η εβραιομασωνια! Και στηριζουν τους Γκέι.Αν υπαρχουν ζευγαρια υπαρχουν κ παιδια! Ενω αλλιως παμε σε αυτόματη μειωση του πληθυσμου! Τοσο φτάνει το μυαλουδακι σου για να τα σκεφτεις αυτα.Κατσε και περιμενε την Ατζεντα 2030 🤡

      Διαγραφή
  2. πόσοι έλληνες πολίτες γνωρίζουν καλά την ευρωπαική ιστορία και κουλτούρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365