Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Δείτε ποια είναι τα δύο συγγενικά πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών

Στο “κάδρο” των ερευνών άλλα δύο πρόσωπα

Καταιγιστές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (30.03.2022) συνελήφθη η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, της Τζωρτζίνας. 


Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ήρθε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι στο αίμα του παιδιού εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλη ποσότητα η ουσία κεταμίνη, με τους γιατρούς να έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν την χορήγησαν ποτέ στο κοριτσάκι. 


Στο “κάδρο” των ερευνών άλλα δύο πρόσωπα

Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη – που χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική και ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της. Επιπλέον, καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις τόσο των γιατρών, όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού που παρακολουθούσαν το κοριτσάκι, για τη συμπεριφορά της μητέρας.  


Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών της συλληφθείσας. Στο “κάδρο” των ερευνών φαίνεται πως μπαίνουν, ακόμα δύο άτομα. Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η Αστυνομία θεωρεί πρόσωπα “κλειδιά” στην υπόθεση τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία βρήκε νεκρή την -6 μηνών- Ίριδα στην κούνια της, το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021.  

2 σχόλια:

  1. είναι σίγουρο ότι σύντομα όλοι θα πρέπει να δίνουμε εξετάσεις σε σχολή γονέων...Δεν είναι για όλους αυτό το χόμπυ.Ούτε εγω που γράφω μπορεί να είμαι κατάλληλος...Ας το σκεφτόμαστε όλοι!!! Το κάνω παιδιά είναι εύκολο...το μεγάλωμα θέλει πολλά....(Κρίμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφήστε τις δουλειές σας και ασχοληθείτε με τα παιδια σας.....Μας θέλουν πραγματικά δίπλα τους...με καλή διάθεση με ηρεμία και ολόκληρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365