Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Στο «μικροσκόπιο» άλλα δύο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των παιδιών από την Πάτρα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες
Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν τώρα τον ρόλο ακόμη δύο προσώπων που ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Υπενθυμίζουμε πως ο εντοπισμός της ουσίας κεταμίνης στην μικρή Τζωρτζίνα ήταν το στοιχείο που φέρεται να άνοιξε τον δρόμο για την ποινική δίωξη εις βάρος της 33χρονης, καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες - οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους καταθέσεις από γιατρούς που αναφέρουν ότι ποτέ δεν έδωσαν κάποιο φάρμακο στη μικρή Τζωρτζίνα.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα το Μega, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ με ένταλμα που εξέδωσε ο Εισαγγελέας κρίνοντας πως η γυναίκα είναι επικίνδυνη για διάπραξη νέων αδικημάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365