Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Βαριά εντός έδρας ήττα για την Θύελλα Σαρακηνών

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό

Μια από τος πιο βαριές ήττες μέσα στην έδρα της υπέστη η Θύελλα Σαρακηνών που  συνετρίβη από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με σκορ 5-2 και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.


Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί καθώς βρήκαν δίχτυα σε κάθε ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκαν άριστα τα λάθη των γηπεδούχων που παρά την προσπάθεια τους έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο, ένα αποτέλεσμα δίκαιο αφού οι Θεσσαλονικείς έδειξαν μεγάλη διάθεση και ήταν ιδιαίτερα μεταμορφωμένοι σαν ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Καστριτσέα στο 11’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και με πανομοιότυπο τρόπο στο 36’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Λαγόντζο.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 48’ ο Φούσκας έγραψε το 0-3 για να απαντήσει στο 59’ ο Τσόρμπας για το 1-3, ωστόσο σχεδόν άμεσα στο 66’ ο Κεφαλάς έγραψε το 1-4.

Στο 76’ με εκτέλεση φάουλ ο Γκέσιος μείωσε σε 2-4 και το σκορ έκλεισε με πλασέ ο Ιγνατίδης στο 82’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ποσειδώνα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τζάμος, Σιδερίδης, Τσάγκας (Καστοριάς).

Συνθέσεις:

Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Φιρινίδης, Ουζούνης, Πούπης, (46’ Λαμπίρης), Μαντζανάς, Γεωργίου, Τράκας, Τσόρμπας, (87’ Ευθυμιάδης), Μουρίκι, Γκέσιος, Τσολακίδης, Ιωάννου, (46’ Ντόγκαρης).


Ποσειδώνας: (Άγγελος Ζαζόπουλος)

Συλλέκτης, Μπάρδας, (87’ Τσακιρίδης), Φούσκας, (82’ Ζουρνατζάκης), Προκοπίου, Καστριτσέας, Λαγόντζος, Κουτσικοβαγγέλης, Κεφαλάς, (67’ Δημητρακόπουλος), Παπαγεωργίου, Ιγνατίδης, (87’ Παϊραζίδης), Ξανθόπουλος, (82’ Δεληγιαννίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365