Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ο ΣΚΑΪ έφτιαξε την ολοδική του μούφα είδηση από Ουκρανία με άσχετα πλάνα από Ρώμη

Τα εν λόγω πλάνα προέρχονται από ένα ατύχημα στο μετρό της Ρώμης στις 23 Οκτωβρίου του 2018

Το κανάλι του Φαλήρου δεν έμεινε αμέτοχο στον κατακλυσμό ψεύτικων ειδήσεων που συνοδεύει τη θλιβερή εισβολή.

Το δικό του λιθαράκι στις ήδη δισεκατομμύρια ψευδείς ειδήσεις που υποτίθεται ότι έχουν να κάνουν με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έβαλε ο ΣΚΑΪ. Την Παρασκευή το βράδυ, το γνωστό κανάλι εμπλούτισε τις (υπαρκτές) σκηνές πανικού από το Κίεβο, όπου οι άμαχοι Ουκρανοί προσπαθούν να κρυφτούν από τις βόμβες σε υπόγεια καταφύγια με μερικές άσχετες αλλά πολύ εντυπωσιακές σκηνές από το 2018.

Τα εν λόγω πλάνα προέρχονται από ένα ατύχημα στο μετρό της Ρώμης στις 23 Οκτωβρίου του 2018. 24 Ρώσοι πολίτες, οπαδοί της CSKA Μόσχας, τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε η κυλιόμενη σκάλα στην οποία επέβαιναν. Λίγο η κάθοδος στα έγκατα της γης, λίγο η σλαβική γλώσσα που ακούγεται, λίγο τα ουρλιαχτά και το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να ενώσει τις εν λόγω σκηνές με τις άλλες που είχε στη διάθεσή του.

Αυτό ήταν το επίμαχο σημείο στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:


Πηγή: LUBEN

2 σχόλια:

  1. Την ιστορία τη γράφουν τα κανάλια και οι κατευθυνόμενη δημοσιογράφοι ένας είναι πίσω από όλους τούς πολέμους Κατή δεν πάει καλά 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδότες πουλημένοι πολιτικοί δημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365