Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ήττα για τον Αλμωπό στο Βόλο

Η ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη ήταν καλή
Την ήττα γνώρισε ο Αλμωπος Αριδαιας στο Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου με σκορ 1-0, με γκολ του Βασίλειου στο 35’.

Η ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη ήταν καλή, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ρόβα στο 20’ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ:

Στο 20’ ο Μπάγιτς είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του, σε εκτέλεση πέναλτι του Ρόβα, πέφτοντας στη δεξιά γωνία του, χαμηλά. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε, όταν ο Αλιατίδης επιχείρησε να διώξει μέσα από την περιοχή του, με τον Ρόβα να βάζει το πόδι του πιο μπροστά και να τον βρίσκει ο στόπερ της Νίκης, με τον Μπάγιτς να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να κρατάει το μηδέν.

Στο 35′ ο Βασίλειου με κεφάλια διαμόρφωσε το 1-0.

Στο 48’ ο Πέττας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η άμυνα της Νίκης δεν απομάκρυνε τη μπάλα, ο Γιουκούδης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Μπάγιτς με ωραία εκτίναξη στη δεξιά γωνία του αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ ο Σουλιώτης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της εστίας. 

Στο 56’ ο Κάσσος έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά με τον Ντόκιτς να μπλοκάρει σταθερά προ του επερχόμενου Βασιλείου.

Στο επόμενο λεπτό ο Πέττας έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σέρβος κίπερ της Νίκης δεν δυσκολεύθηκε να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 72΄ο Αθανασίου ωραία συρτή παράλληλη σέντρα, για τον Κουσκουνά, αλλά το κοντρόλ που έκανε ο επιθετικός της Νίκης δεν του έδωσε τη δυνατότητα να σουτάρει μπροστά από τον Ντόκιτς, χάνοντας την μπάλα.

Στο 78’ ο Αθανασίου από θέση μέσα αριστερά και μπροστά από την μικρή περιοχή έκανε τη σέντρα-σουτ ο Ντόκιτς έπεσε και …έσβησε τον κίνδυνο, προ του Κουσκουνά.

Νίκη (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Βασιλείου (69’ Βλαχομήτρος), Τσουκαλάς (59’ Παναγιωτίδης), Λούκας (59’ Μέτσε), Μιράντα (69’ Ανδρέου), Κουσκουνάς (89’ Πάνος).

Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης (81’ Τριανταφυλλάκης), Παρασκευάς, Σουλιώτης, Κολλαράς, Σέχου, Ζαχαρός (81’ Πρίκας), Πέττας (69’ Μπακουτσής), Ασλαμπάλογλου (69’ Κέρθι), Ρόβας, Γιουκούδης (69’ Γιουκούδης).

2 σχόλια:

  1. Είναι ο νόμος τού ποδοσφαίρου όταν χάνεις ευκαιρία δέχεσαι τό γκολ, πάμε τώρα τό εντός έδρας παιχνίδι νά πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούσαμε έστω το Χ σήμερα, θέλουμε 5 6 βαθμούς ακόμα και είμαστε σωμενοι και μαθηματικά.. κατι που στην αρχή της χρονιάς εμοιαζε με αθλο, μπραβο ρε παλικαρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365