Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Μπάιντεν κατά Πούτιν: Είναι εγκληματίας δικτάτορας

Ο Πούτιν είναι «δολοφόνος δικτάτορας
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ξανά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, εναντίον του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ διανύουμε την 22η μέρα του πολέμου στην Ουκρανία.

Τις νέες δηλώσεις έκανε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη γιορτή των Ιρλανδών, στο Καπιτώλιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Πρόεδρος -για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- καταφέρθηκε με «βαριές» κουβέντες εναντίον του προέδρου της Ρωσίας.


Ο Πούτιν είναι «δολοφόνος δικτάτορας, καθαρός κακοποιός που διεξάγει έναν ανήθικο πόλεμο εναντίον τον ανθρώπων της Ουκρανίας», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μόλις χθες τον είχε αποκαλέσει «εγκληματία πολέμου», μια ατάκα που δεν είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πρόεδρος των ΗΠΑ, κάτι που προκάλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- την σφοδρή αντίδραση του Κρεμλίνου.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365