Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Δείτε τους διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου και της Τετάρτης

Δείτε τους ορισμούς
Δείτε τους ορισμούς:







10 σχόλια:

  1. Ταγκαλιδη εύκολο πρωινό!! Στα φιλαράκια σου στην Άρνισσα όλα θα κυλήσουν μέλι γάλα!! Ξέρεις εσύ 🖐🏽

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κόμπλεξ είναι αυτό με την Άρνισσα ρε φίλε;

      Διαγραφή
    2. Νομίζουν ότι θα ανεβει

      Διαγραφή
    3. Σε πονάει πολύ η Αρνισσα μάλλον

      Διαγραφή
    4. Και ποιος σου είπε ότι θέλει να ανέβει η Άρνισσα; Εμείς θέλουμε να παίζουμε και του χρόνου με τους Προμάχους που δεν χορταινουν να τρώνε φαπες....

      Διαγραφή
    5. Εσυ ρε φιλε είσαι πολύ μικρός για να μιλάς για τους προμαχους!!! Ούτε καν μας βλέπεις!! Και στο κάτω κάτω το ταβάνι σου εσένα είναι μέχρι την β παραπάνω δεν μπορείς γιατί ξέρεις τι φάπα σε περιμένει στης άλλες κατηγορίες!!!

      Διαγραφή
    6. Κακομοίρη βλέπω απ'την πολύ φαπα έχεις χαζεψει και δεν ξέρεις τι λες. Παρακαλάτε να ανέβει η Άρνισσα μπας και γλιτώσετε γιατί του χρόνου θα έχει πάλι κλαρίνα με τους αμπαλους που έχετε μαζέψει.

      Διαγραφή
  2. Ο Γιουματζίδης αγκαζέ έχει το Λυκόστομο μαζι και στην Όρμα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ρεφερι Κωνσταντινίδης και ο επόπτης Μανωλάκης στο Ξιφιανή - Ελπίδα.Π για να πάνε μετά στο Δαμιανό και στα Άθυρα αντίστοιχα χρειάζονται ελικόπτερο για να είναι στην ώρα ώρα τους στα γήπεδα το μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρος α κατηγοριας11 Μαρτίου 2022 στις 7:51 μ.μ.

    Ευτυχώς έγιναν αλλαγές σε διαιτητές γιατί τουλάχιστον σε 3 αγώνες οι ομάδες θα περίμεναν τους ρεφερυ μέχρι Κυριακή βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365