Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ανδραβίδα: Σοκ από την ιατροδικαστική – Πυροβόλησε στο κεφάλι τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά

Ο δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγο του στο κεφάλι

Η αγριότητα με την όποια ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του ζευγαριού και των δύο παιδιών το απόγευμα της Τετάρτης (02.03.2022) αποκαλύπτει και η ιατροδικαστική εξέταση των θυμάτων της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.


Ο δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγο του στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ασφυχτικό θάνατο στα δύο παιδάκια του ζευγαριού, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Η τραγωδία στην Ανδραβίδα αποκαλύφθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας! Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ένας γείτονας της οικογένειας. 


Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα, που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, τα αίτια θανάτου του ζευγαριού «προήλθαν από κακώσεις κεφαλής δια βόλιδος όπλου», ενώ τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία, καθώς ο δράστης είτε με τα χέρια είτε με κάποιο αντικείμενο, προκάλεσε «την απόφραξη των εξωτερικών στομίων των αεροφόρων οδών». 


Όσον αφορά στην ώρα θανάτου των τεσσάρων θυμάτων, η ιατροδικαστής ανέφερε ότι όταν έφτασε στον τόπο του εγκλήματος στις 09:30 το βράδυ της περασμένης Τέταρτης για την πρώτη αυτοψία, είχαν περάσει περίπου 4,5 με 5 ώρες από την ώρα του θανάτου.


Την ίδια ώρα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται, με τους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ να προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνθρωπο που θεωρούν ως πιθανό δράστη του εγκλήματος. 


Από τα θύματα έχει ληφθεί δείγμα για ίχνη DNA, ώστε όταν συλληφθεί ο δράστης να γίνει χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή του.


Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365