Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Αυτοκτόνησε ο Αερωπός Έδεσσας

Απρόσμενη ήττα υπέστη ο Αερωπός Έδεσσας

Απρόσμενη ήττα υπέστη ο Αερωπός Έδεσσας από τον Διομήδη Άργους, που επιβλήθηκε με σκορ 26-25 στο κλειστό της  Έδεσσας σε ματς με φοβερό φινάλε!


Την προνομιούχο, υπό προϋποθέσεις, για την έξοδο στην Ευρώπη 4η θέση εξασφάλισε ο Διομήδης Άργους, ο οποίος επικράτησε με 25-26 του Αερωπού Έδεσσας στα τελευταία είκοσι δευτερόλεπτα, χάρη σε τέρμα του Μπακ στο 59:41 και ακολούθως χάρη σε σωτήρια απόκρουση του Τερλέτσκι. 

Οι γηπεδούχοι προηγούνταν σε όλο το πρώτο μέρος και μάλιστα στο ημίχρονο βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με έξι τέρματα διαφορά (18-12). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προοδευτικά στην επανάληψη, ισοφάρισαν γύρω στο 50ο λεπτό και τελικά κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία πολύ μεγάλη νίκη.


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 25-26


Τα πεντάλεπτα: 2-2, 7-4, 11-6, 13-8, 16-9, 18-12 (ημίχρονο), 18-15, 19-17, 22-18, 22-21, 23-23, 25-26


ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Δάιος, Τσέλιος 2, Μήγγας 1, Γάτσης, Κράλλης 5, Μπούτκαρης, Βέρεμτσουκ 1, Μυλωνάς, Μαρίνος, Πετρίτσκο 4, Μποτσκάρεφ 5, Κυριακού 2, Γιαννούσης, Γερμασέβιτς 5


ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ: Τζίμπουλας 6, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς Γ. 1, Μάλλιος 4, Τερλέτσκι, Χατζηκωνσταντίνου, Λαστσάκοφ 1, Κωστούλας, Σιατιρλής, Μπακ 2, Μπεντζιλαλί, Μάνθος 7, Τσερνικάου, Μανασάκης, Μούγιτς Τ. 2, Ντε Ολιβέιρα


Διαιτητές: Κινατζίδης - Φωτακίδης, Δίλεπτα: 3-4 (Κόκκινη: Μήγγας, 58:25, τρία δίλεπτα), Πέναλτι: 5/6 - 4/4


Πηγη: greekhandball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365