Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη μιλά για το βίντεο που σοκάρει – “Δεν είναι για τον αέρα είναι για τις Αρχές” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σχετικό βίντεο
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκπομπή “Φως το Τούνελ” που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε για ακόμη μία φορά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

“Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση οξυγόνου. Υπάρχει βίντεο ολόκληρο που δείχνει την εικόνα. Βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι παραποιημένο ή τι είχε προηγηθεί αλλά υπάρχει βίντεο που δείχνει τους σπασμούς του παιδιού και είναι πραγματικά, απ’ ότι έχω μάθει, σοκαριστικό. Δεν είναι για τον ‘αέρα’ σε καμία περίπτωση αλλά για τις Αρχές”, είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365