Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Βουτιά του πετρελαίου μετά την απόφαση της Ρωσίας να χαλαρώσει τον κλοιό στο Κίεβο

«Δεν θα έλεγα ότι βλέπω «ειρήνη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φομίν δήλωσε μετά τις διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη ότι θα μειώσει τις επιθετικές ενέργειες στο Κίεβο και το Τσερνίχιβ.


Είπε ακόμα ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται για να αυξηθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.


«Δεν θα έλεγα ότι βλέπω «ειρήνη» αλλά υπάρχει αμυδρά ελπίδα», δήλωσε αναλυτής.


Τόνισε ακόμα, ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας δεν θα εξαφανιστούν μέσα σε μια νύχτα ούτε και οι επιπτώσεις στις επιχειρήσεις ενέργειας, τις τράπεζες και τις ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργάζονταν με την Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365