Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν μετά το θάνατο της Ίριδας» – Δίνουν απαντήσεις οι τοξικολογικές εξετάσεις

«Η Τζωρτζίνα φοβόταν»
Οι αρχές βρίσκονται κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια που έχε σοκάρει όλη τη χώρα. 

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, η Τζωρτζίνα, δίνει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.


Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Η διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών, βρίσκεται στην τελική της φάση. Θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. Μένει να φανεί εάν η εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα, θα έχει τον τελευταίο λόγο ή η Εισαγγελία Αθηνών.

«Η Τζωρτζίνα φοβόταν»

«Η Τζωρτζίνα μιλάει από τον τάφο», είχε πει η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής 18 Μαρτίου μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως όλα δείχνουν οι πληροφορίες που έλαβε επιβεβαιώνονται, αφού οι ιατροδικαστικές αρχές φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα, πως το κλειδί της επίλυσης του γρίφου της Πάτρας βρίσκεται στο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας.

Στο «Φως στο Τούνελ» έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες για το πώς η 9χρονη βίωσε το θάνατο των δύο αδελφών της. Συγγενείς, φίλοι, και άτομα από το νοσοκομείο μιλούν για την ψυχολογία της Τζωρτζίνας, την ανατριχιαστική ζωγραφιά της που έφερε στο «φως» η εκπομπή, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα της.

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά. Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα. Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

Τα όσα αναφέρει νοσηλεύτρια, όχι μόνο προκαλούν ανατριχίλα, αλλά εγείρουν και πολλά ερωτηματικά.

«Αυτά που θα σας πω, έγιναν όταν η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο και πριν πάθει την ανακοπή. Καταλαβαίνετε ότι πέσαμε όλοι να βοηθήσουμε μετά το θάνατο της Ίριδας που ήταν πρόσφατος. Ρωτήσαμε τη μητέρα για το πώς έχει πάρει το θάνατο της δεύτερης αδελφής της. Μας απάντησε με έναν τρόπο που τουλάχιστον εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είπε “Μια χαρά είναι, μη σου πω πως ζήλευε και τώρα νιώθει καλύτερα μόνη της”», αποκαλύπτει νοσηλεύτρια.

Όταν η μητέρα έψαχνε έναν – έναν τους μάρτυρες στο «Φως στο Τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως την τελευταία αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με τη μητέρα των τριών αδικοχαμένων «αγγέλων»

Η ίδια ρωτούσε ανήσυχη τη δημοσιογράφο για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ δεν άφηνε ασχολίαστο και το τρέιλερ που προβαλλόταν.

«Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ «φωτιά», έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για την σοκαριστική υπόθεση στη Γερμανία με τα νεκρά τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, που παρουσιάζει τρομερές ομοιότητες με αυτή της Πάτρας. «Εε καλά, πάνε να τα συνδυάσουν όλα τώρα…», ήταν η απάντησή της.

Πρόεδρος ιατρών Πάτρας: Πώς γίνεται να πέθαναν ανεξήγητα τρία παιδιά

Η Άννα Μαστοράκου, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και για το συγκλονιστικό περιστατικό με την υπεράνθρωπη προσπάθεια κατά τη διάρκεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας, αλλά και για την καθυστέρηση της μητέρας στο να ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό.

«Το πιο σημαντικό είναι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μία ολιγωρία της μαμάς να τους ειδοποιήσει, παρότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο θάλαμο νοσηλείας του παιδιού. Ήταν μεγάλο σοκ για εκείνους. Οι προσπάθειες ήταν συνταρακτικές και μέχρι και σήμερα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι. Έπεσαν όλοι πάνω στο παιδί. Το εντυπωσιακό είναι πως η ανάνηψη διήρκησε πενήντα πέντε ολόκληρα λεπτά. Στη συνέχεια η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση στους γιατρούς, είναι ότι η καρδιά δεν ήταν άρρωστη» υπογράμμισε.

Η αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου πρόσθεσε ακόμη πως το γεγονός ότι τα αναφερόμενα επεισόδια διαπιστώνονταν πάντα εκτός ΜΕΘ και εκτός της ιατρικής παρακολούθησης, προξένησε την απορία και το ενδιαφέρον. των γιατρών.

Μου ζήτησε το λόγο η μητέρα ενοχλημένη

Η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε η ίδια με τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, αλλά και στη στάση της.

Ο μάρτυρας αναφέρει κάποια τραυματικά περιστατικά που βίωσε η Ρούλα σε μικρή ηλικία, τα οποία θεωρεί πως ευθύνονται για τη συμπεριφορά που έχει διαμορφώσει.

«Θέλω να ξέρετε κάποια γεγονότα που ίσως βοηθήσουν όλους να καταλάβουν την Ρούλα. Ίσως να κατανοήσετε γιατί φαίνεται τόσο ψυχρή. Είναι ένα πονεμένο πλάσμα που μεγάλωσε μόνο του, χωρίς αγάπη. Η Ρούλα και η αδελφή της, Δήμητρα έχουν ένα άσχημο οικογενειακό ιστορικό» ανέφερε.

«Ουσιαστικά από πολύ μικρές είδαν την οικογένεια τους να διασπάται. Τη Ρούλα την άφηναν μικρό παιδί μόνη της χωρίς καμιά φροντίδα, καμιά επίβλεψη, νύχτες ολόκληρες… Αυτό δημιούργησε ένα αγρίμι, ένα παιδί πληγωμένο που αντιδρούσε, που πίστευε ότι εισέπραττε απόρριψη από την ίδια του τη μητέρα. Έτσι προσπαθούσε σχεδόν πάντα να κάνει πράγματα για να τραβήξει την προσοχή. Κάποια στιγμή, την πρόλαβαν στο παρά πέντε γιατί είχε πάρει χάπια», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχε και αυτό το βαρύ ιστορικό στην οικογένεια με τον παππού που σκότωσε τη γιαγιά. Ο λόγος, όπως μου έχουν πει και μένα, ήταν ότι την βρήκε να προσπαθεί να πνίξει το μοναχογιό τους στην κούνια. Την κυνήγησε και της έκανε το ίδιο. Η Ρούλα έχει το όνομά της. Δεν νομίζω πάντως πως θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της», κατέληξε ο μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365