Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Σάββατο στα γήπεδα της Πέλλας

Δείτε το πρόγραμμα του Σαββάτου
Με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, επανέρχεται η δράση στην ΕΠΣ Πέλλας, όπου αναμένονται μεγάλες μάχες στα πρωταθλήματα, ενώ υπάρχει και ο ημιτελικός κυπέλλου στα Σεβαστιανά.

Ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από όλα τα παιχνίδια, μόνο στο live του Aridaia 365.!!

Δείτε το πρόγραμμα του Σαββάτου, παρακάτω:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/03/2022
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΩΝ 15.30
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ 2018 - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
 
ΡΙΖΑΡΙΟΥ 15.30 
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ

ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 15.30 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ

ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 15.30 
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ

ΠΕΛΛΑΣ 15.30 
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΚΑΛΗΣ 15.30
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 15.30 
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ

ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 15.30 
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ

Α. ΛΟΥΚΑ 15.30 
ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ - ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Πλούσιο το Σαββατιατικα μενού με ψαρια, όστρακα και λευκό κρασί.
    Ραντεβού με την ιστορία για τα Σεβ. '19. Στο Vagena arena, θέλει να γράψει με χρυσά γράμματα, να περάσει στον τελικό του κυπέλλου απέναντι σε ομάδα τριών κατηγοριών πάνω, την ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας. Δύσκολο το έργο για τους γηπεδούχους, αλλά και μόνο η συμμετοχή ομάδας β' ερασιτεχνικης στους τέσσερις είναι άθλος.
    Μεγάλη αναμέτρηση στο Ριζάρειο γήπεδο, εκεί όπου ο γηπεδούχος Ορφέας '44 κόντρα στον ένδοξο Όλυμπο της Άψαλου. Με νίκη οι γηπεδούχοι έχουν πολλές ελπίδες σωτηρίας.
    Ενδιαφέρουσα μάχη στο Καραϊσκάκης Β, ο τοπικός Θρύλος έναντι του Aris of Liparo. Ο χαμένος πάει στα άουτ, οι γηπεδούχοι με νίκη στα οφ.
    Σούπερ ντέρμπι στο Big Alexander arena, με τον τοπικό Μέγα και τον Εθνικό του Tsartini για δικούς τους λόγους να θέλουν την νίκη.
    Στην Α δεσπόζει το ντέρμπι ελπίδας για την άνοδο, στο όμορφο γήπεδο του Los Ampeles, όπου οι τοπικοί και ο Αλεξάντερ του Παραποζαρ θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για το πλασάρισμα στην τριάδα.
    Καλή επιτυχία και η δημοσιογραφική ομάδα του Αριδαία 365 σε όλα τα ματς για αξιόπιστη ενημέρωση προς όλους σας.

    Βόρειος Άνεμος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365