Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Άβολη ισοπαλία στην Λεπτοκαρυά

Ήταν μια αναμέτρηση με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Λεπτοκαρυά με τον τοπικό Ατρόμητο και την Δόξα Μαυροβουνίου να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ήταν μια αναμέτρηση με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφερε καμία να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με αυτογκόλ του Χάρη Τουλγαρίδη στο 18’ για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 31’ με τον Ανδρέα Λουκίδη να φέρνει το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν, αλλά η αστοχία των επιθετικών δεν έφερε την νίκη για κάποια ομάδα κι έτσι το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο, ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν βόλεψε κανέναν.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Κεσίσογλου Γ., Κωνσταντινίδης.

2 σχόλια:

  1. Λουτσεσκου επειδή ήμουν στο παιχνίδι σήμερα και αληθινά αδικήθηκες από την διαιτησία να δούμε θα βγάλεις ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μεγάλε σε άλλο παιχνιδι ήσουν ...!Ασχοληθούν με το άλλο γιατί από ποδόσφαιρο είσαι νύχτας ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365