Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Πέρασαν σαν πρωταθλητές από την Όρμα οι Λύκοι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Μεγάλη νίκη μέσα στην Όρμα πέτυχε η πρωτοπόρος Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, που επικράτησε με σκορ 2-0 του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α1.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό και στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αν και πιο ζωηροί στον αγωνιστικό χώρο δεν είχαν τις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα πλην μίας φάσης όπου χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ Ξυλουργίδης και να αποκρούσει την κεφαλιά του Νάνου στο 29’.

Αντίθετα οι πρωτοπόροι ήταν μέτριοι στο πρώτο μέρος και μόνο στην φάση του 35’ όταν ο Παπασυμεών σούταρε εκτός περιοχής στο οριζόντιο δοκαρι, όχι όμως και στην επανάληψη όπου ήταν πολύ καλύτεροι, απείλησαν αρκετές φορές και έφτασαν δίκαια στην νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Στο 48’ ο Νάνος εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ από τα πλάγια έγραψε το 0-1, ενώ στο 88’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Νούση Ε. και ο Παπασυμεών που ανέλαβε την εκτέλεση του σημάδεψε σωστά και έγραψε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή στο 72’ ο Μπαγκής των γηπεδούχων και στο 89’ Σαρίδης των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Αδραμάνης, Ατζαμιδάκης.

Συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Τσεντεμιδης, Νούσης Χ., (75’ Νούσης Ε.), Μποζίνης, (68’ Πλίσκας), Μπίτσας, Γώγου, Μάρκου Π., Μπαγκής, Κόγιος, Αβραμίδης, Νάνος, Μάρκου Μ., (54’ Μίτσκας).

Μαύρη Θύελλα:(Βασίλης Σαμαράς)

Ξυλουργίδης, Κιλικλής, (46’ Ντουραχίδης), Μιχαηλίδης, (46’ Οξούζογλου), Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Γ., Βασιλοπουλος, Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, Νάνος, (83’ Ρακιάρης), Νεντιάλκοφ, (50’ Φαφούτης), Σαρίδης.


Δείτε τις φωτό:












16 σχόλια:

  1. ΓΙΑΣΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗ ΜΕΓΑΛΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαργάρα το πέναλτυ υπέρ της Όρμας. Ευχαριστούμε πολυ τον κύριο Γιουματζίδη ο οποίος παίζει και superleague2 για ακόμα μια φορά μας εδωσε να καταλαβουμε γιατι φερνουν ξενους διαιτητες στις μεγαλες κατηγοριες, ειστε ανίκανοι, τοσο απλά... Ευχαριστούμε και τον α' επόπτη που εισεβαλε φουριοζος στον αγωνιστικο χωρο για να προκαλεσει τον ποδοσφαιριατη Μπαγκή Δ. και να τον βοηθησει να δεχτει ευκολοτερα την κοκκινη καρτα. Ειμαστε πολυ τυχεροι που σας εχουμε, Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γάργαρα και το καθαρό οφσάιντ μέσα στην Λεπτοκαρυά που ισοφαρισατε..εκεί ο Γιουματζιδης ήταν καλός;;;;;..γατακιαααα..

      Διαγραφή
    2. Πώς φαίνεται ότι είσαι καθηγητής

      Διαγραφή
    3. φιλαρακι λεπτοκαρυοτη με τι μεγαλη ιστορια στα γηπεδα της πελλας που οταν σε ρωτανε που παιζεις σημερα κ τους λες λεπτοκαρια ολοι νομιζουν κατερινη... ουτε τ χωριο σου δε ξέρουν.. και αν εισαι αργος ε λογικο να ζητας οφσαιτ και ν γκρινιαζεις 95 λεπτα..

      Διαγραφή
    4. Ε δεν το ξέρεις ότι έτσι πάει...Καλός ο Γιουματζιδης όταν κάνει γάργαρα κόκκινες υπέρ τους και τους βοηθάει όπως είπες να πάρουν τον βαθμό στην Λεπτοκαρυά,και ταυτόχρονα βγάζουμε και μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου,αλλά σήμερα ο Γιουματζιδης δεν είναι καλός...Γιατί έχασαν και αδικήθηκαν και είδαν το Μαυροβούνι να τους φτάνει....

      Διαγραφή
    5. Σιγά ρε μεγάλε από την ορμά σιγά..που το πιρούνι το λέτε ακόμα δικρανι.που αν σου δώσουμε μια μπάλα..η στην αστυνομία θα την πας...η στην πυροσβεστική..το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την περάσεις για βόμβα... Φιλιά από το Μαυροβούνι...

      Διαγραφή
  3. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Η ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΘΗΣΕ Η ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΛΛΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε έξυπνε για πες μας ο Ρίζος που ήταν και τιμωρημένος που ήταν και γιατί γυρόφερνε τον ρέφερι συνέχεια;

      Διαγραφή
  4. Το κλαρινέτο (ή ευθύαυλος) είναι πνευστό μουσικό όργανο. Στη σημερινή του μορφή εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα. Το κλαρινέτο κατέχει σήμερα βασική θέση στη συμφωνική ορχήστρα, και ανήκει στην κατηγορία των ξύλινων πνευστών. Πολύ σύνηθες είναι το κλαρινέτο και ως μέλος ορχηστρών της τζαζ. Στην Ελλάδα, όπου επεκράτησε η ονομασία κλαρίνο, αλλά και σε πολλές χώρες των Βαλκανίων, αποτελεί ένα από τα βασικά όργανα της παραδοσιακής μουσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από το να το παίζεις ξέρεις και ιστορία. Αξιος

      Διαγραφή
    2. ο αγριος λυκος δεν μας ειπε ποσα παιδια απο το λυκοστομο(μικτη καρατζοβας) παιζαν σημερα?????

      Διαγραφή
  5. Ριζο .τα λεφτα απο γερμανια θα τελιωσουν μετα να δουμε.σε πια κατηγορια θα ηστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσπου να τελειώσουν αδερφέ θα τον τρως στην μάπα για αυτό τουμπεκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φίλε έχω μια ομάδα με τα περισσότερα παιδιά απ το χωριό και λίγα καλά παιδιά απ έξω και γουστάρω. Εσύ με την ομάδα μισθοφόρων σου γουστάρεις τώρα αλλά μέχρι πότε; Εγώ είμαι περήφανος για τους παίκτες μου εσύ είσαι ας πούμε περήφανος για τους μισθοφόρους σου;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365