Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Έπιασαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάνει βιντεοκλήση μέσα από τη φυλακή! – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλούσε με βιντεοκλήση στο κινητό του με άτομο έξω από τη φυλακή
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις φυλακές του Κορυδαλλού, εκεί όπου κρατείται ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha και της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλούσε με βιντεοκλήση στο κινητό του με άτομο έξω από τη φυλακή.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Σουρέλης, το συγκεκριμένο γεγονός ουσιαστικά σημαίνει πως ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έχει στην κατοχή του smartphone, πρόσβαση στο ίντερνετ και συνεπώς τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να διαβάζει ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξήγησε στην Εισαγγελία των φυλακών του Κορυδαλλού ότι μιλούσε με μέλη της οικογένειάς του, γιατί ήθελαν να τον δουν πώς είναι στη φυλακή. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί ακόμα από την οικογένεια του πιλότου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να μιλούσε με τους γονείς τους ή τον αδερφό του, ενώ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου συζητήθηκε αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος βλέπει μέσα από τις βιντεοκλήσεις το παιδί του, καθώς οι γονείς του πιλότου έχουν αναλάβει την ανατροφή του μωρού, από κοινού με την οικογένεια της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365