Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Μεγάλο διπλό το Μελίσσι και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Με το διπλό απέδρασε από την δύσκολη έδρα του Μανδάλου η Δόξα Μελισσίου, επικρατώντας με σκορ 3-2 της τοπικής Δόξας και εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπήρχε ισοροπία στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φουριόζοι και μα παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 14’ με εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο στο 41’ με τον Χρήστο Κυζιρίδη να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι και με περισσότερες δυνάμεις κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, αρχικά με τον Παντελή Χωραφά στο 66’ και στην συνέχεια με τον Γιάννη Πισμισάκη να γράφει το 1-3.

Λίγο πριν την λήξη ο Λάζαρος Ορφανίδης μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Βασιλειάδης, Κεσίσογλου Κ.


Δείτε τις φωτό:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365