Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Άλωσε το Μάνδαλο ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο ψυχωμένος Ολυμπιακός Γαλατάδων μέσα στο Μάνδαλο, επικρατώντας με σκορ 2-0 της τοπικής Δόξας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Α1.


Ήταν ένα παιχνίδι αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και τα πράγματα να αλλάζουν άρδην στην επανάληψη, όπου οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στην νίκη και με φαρμακερές αντεπιθέσεις πήραν το σπουδαίο τρίποντο που ίσως αποβεί σωτήριο, ενώ οι γηπεδούχοι με πολλές ελλείψεις δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Σκόρερ της μεγάλης νίκης των ερυθρολεύκων ήταν οι Μουρατίδης στο 55’ και Πάρδας στο 81’.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Δέλλιος, Βασιλειάδης.

1 σχόλιο:

  1. Είχε μεγάλη απουσία. Με τον Αργυρό στην σύνθεση άλλη ομάδα είναι το Μάνδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365