Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Αλμωπός: Μεγάλο παιχνίδι με την Ξάνθη, με περίεργη διαιτησία

Οι κυανόλευκοι έχουν δείξει πως εντός έδρας μπορούν να χτυπήσουν και να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια
Την Ξάνθη, μια από τις πιο ιστορικότερες ομάδες της χώρας και του πρωταθλήματος της Super League 2, αντιμετωπίζει ο Αλμωπός την Κυριακή, στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας, στις 14:45.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχει 26 βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ξάνθη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 34 και έχει ως στόχο την άνοδο.

Οι κυανόλευκοι έχουν δείξει πως εντός έδρας μπορούν να χτυπήσουν και να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια. Την Κυριακή θα έχουν την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου τους και με την ψυχολογία στα ύψη θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Προβληματισμός επικρατεί μετά τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ, αφού διαιτητής ορίστηκε ο Φίτσας, με πρώτο βοηθό τον Φραγκούλη, οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στην ήττα του Αλμωπού από τον ΠΑΟΚ Β'. Θυμίζουμε ακυρώθηκαν δύο πεντακάθαρα γκολ του συλλόγου μας και υπήρχαν πολλές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κατά της ομάδας της Αριδαίας. 

Στα 10 ευρώ είναι η γενική είσοδος

3 σχόλια:

  1. Παραδέχτηκαν το λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε ή περίφημη κρατική τηλεόραση να δείξει τόν αγώνα όχι μόνο προτοπορους, όλες οι ομάδες δικαιούνται να έχουν τηλεοπτική εμφάνιση, εκτός αυτού παίζει με ομάδα πού διεκδικεί άνοδο αλλά άλλα λόγια νά αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365