Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Πού στρέφονται οι έρευνες μετά τα ευρήματα από την ιστοπαθολογική της Τζωρτζίνας

Οι έρευνες στρέφονται πλέον στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, κάθως καθημερινά έρχονται στο “φως” νέες αποκαλύψεις. 

Από την Πέμπτη (24.03.2022) βρίσκοντα στα χέρια του ιατροδικαστή τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας, του παιδιού που έφυγε τρίτο κατά σειρά από τη ζωή, τον Ιανουάριο του 2022. 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News”, τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα!

Οι έρευνες στρέφονται πλέον στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο συκώτι και στον πνεύμονα και ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί από τους γιατρούς, οι οποίες, όμως, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο στο 9χρονο κορίτσι.



Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά.



Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου προκύπτει πως η Τζωρτζίνα λάμβανε διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες από την Μαλένα.

Πλέον «κλειδί» αναμένεται να αποτελέσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα «δείξουν» τι μπορεί να προκάλεσε τα προβλήματα στην Τζωρτζίνα. Στα ευρήματα αναφέρεται, ότι κάποιες από τις βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα, προκλήθηκαν από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία. «Θυμίζω ότι λευχαιμία έχει εντοπιστεί για το πρώτο κορίτσι, για τη Μαλένα» κατέληξε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Η αλήθεια για τα όργανα της μικρής Ίριδας

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η μικρή Ίριδα έφυγε από τη ζωή, ο πατέρας ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα.

Έτσι, σύμφωνα με το LiveNews, ο πατέρας παρέλαβε ο ίδιος τα όργανα του παιδιού από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και τα μετέφερε στα Ιωάννινα μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365