Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Φονικό στην Ανδραβίδα: Τρίτο άτομο που είχε διαφορές με το ζευγάρι αναζητούν οι Αρχές

Οι δυο αρχικές και βεβιασμένες εκδοχές (νεκρός πατριός – πρώην σύντροφος) αποκλείστηκαν

Τρίτο άτομο αναζητούν οι αρχές ως τον δράστη του φονικού της Ανδραβίδας το βράδυ της Τετάρτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, ούτε ο πρώην σύντροφος της γυναίκας που δολοφονήθηκε φαίνεται να είναι ο δράστης.


Οι δυο αρχικές και βεβιασμένες εκδοχές (νεκρός πατριός – πρώην σύντροφος) αποκλείστηκαν απο επίσημη αστυνομική πηγή σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.


Άλλος είναι ο δράστης, ένα τρίτο πρόσωπο που είχε κατα τα φαινόμενα διαφορές με το ζευγάρι. Η εξιχνίαση της φρικτής εγκληματικής ενέργειας είναι υπόθεση χρόνου υποστηρίζει η ίδια πηγή.


Οι γονείς Aρμάντο και Μαρία Κλότσι και δυο από τα τρία ανήλικα παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί, μέσα στο σπίτι τους, το βράδυ της Τετάρτης, στην Ανδραβίδα Ηλείας.


Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.


Ο μόνος διασωθείς του μακελειού είναι το πρώτο παιδί ηλικίας 11 ετών, καθώς απουσίαζε από το σπίτι. Φέρεται πως είναι το πρόσωπο που βρήκε αιμόφυρτους τη μητέρα και τα αδέλφια του ηλικίας 6 και 2 ετών και κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ο γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης.


Φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει


Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.


Έσυρε το αδερφάκι του στο δρόμο για να το σώσει


Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που ήρθαν στο φως δημοσιότητας σοκάρουν και προκαλούν κόμπο στο στομάχι αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 12χρονο αγοράκι αντίκρισε την εικόνα των σκοτωμένων αδελφών και γονιών του, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.


Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365