Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα και πότε για καλοκαίρι

Φέτος, η Κυριακή του Πάσχα θα γιορταστεί στις 24 Απριλίου 2022

Πολλές ερωτήσεις δέχεται το Dnews για το πότε οι μαθητές θα σταματήσουν τα μαθήματα στα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα. Αν και το καλοκαίρι είναι μακριά ακόμα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πότε σταματούν τα μαθήματα για τις διακοπές του καλοκαίρι.


Φέτος, η Κυριακή του Πάσχα θα γιορταστεί στις 24 Απριλίου 2022 για τους ορθόδοξους.


Επομένως, τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, στις 15 Απριλίου 2022. Θα ανοίξουν ξανά μετά τις γιορτές, στις 2 Μαΐου 2022.


Οι διακοπές του Καλοκαιριού


Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων του κάθε διδακτικού έτους 2021/22 από το Υπουργείο Παιδείας.


Σύμφωνα με πληροφορίες το ΥΠΑΙΘ προσανατολίζεται (εκτός απροόπτου) τα σχολεία να λήξουν τα μαθήματά τους όπως περίπου το 2019.


Θυμίζουμε ότι το σχολικό έτος 2018 / 2019 τα μαθήματα στα Γυμνάσια έληξαν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019


Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, έληξαν τα μαθήματα στα Λύκεια.


Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία έκλεισαν για τις καλοκαιρινές διακοπές στις 15 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365