Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Γυρίσματα “The Bricklayer”: Πυροβολισμοί, καταδίωξη και τραυματισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (video)

Δείτε τα βίντεο

Με τον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Brickplayer» Aaron Eckhart να βάζει και πάλι το μπεζ κοστούμι του και να συναντά – αυτή τη φορά – τον Clifton Collins Jr και την Nina Dobrev να τρέχει ακολουθώντας το σενάριο που περιλαμβάνει σκηνές γεμάτες δράση και αδρεναλίνη, κεντρικά στενά της πόλης «μεταφέρθηκαν» ξανά στην καλοκαιρινή περίοδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.


Περίπου 200 βοηθητικοί ηθοποιοί, κάμερες, εξοπλισμός, drone και ειδικά φτιαγμένα σκηνικά, είναι στημένα από χθες για τις ανάγκες των γυρισμάτων στην Βαλαωρίτου, στην «καρδιά» του κέντρου της πόλης.


Όπως αναφέρει το protothema.gr, ανάμεσα στις σκηνές του κατασκοπευτικού θρίλερ που γυρίζονται από το πρωί, είναι και αυτή με τον κασκαντέρ του Collins, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς προσπαθεί να ξεφύγει με μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, με τoν Aaron Eckhart και την Nina Derved να τον καταδιώκουν πεζή. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σκηνή, η πρωταγωνίστρια φαίνεται να κρατάει στα χέρια ένα πιστόλι την ώρα που τρέχει για να πιάσει τον μαφιόζο. Νωρίτερα ο Collins είχε πυροβολήσει έναν πολίτη, με τον κόσμο να τρέχει έντρομος για να κρυφτεί και κάποιους να φωνάζουν «έναν γιατρό παιδιά».


Φόντο του κατασκοπευτικού αυτού θρίλερ θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης, όπως επίσης οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Noah Boyd που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, παρουσιάζοντας την περιοχή ως κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365