Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Θεσσαλονίκη: Δεν ήξεραν για τα γυρίσματα του «The Bricklayer» και έπεσαν πάνω σε αυτές τις σκηνές

Οι σκηνές δράσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται και οι υπεύθυνοι της παραγωγής δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι σκηνές δράσεις διαδέχονται η μία την άλλη…


Οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, στη Θεσσαλονίκη και τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστής μάχεται με τους «κακούς» που προσπαθούν να τον σταματήσουν. Οι κάμερες είχαν πάρει φωτιά όπως και όλο το επιτελείο. Με τους κομπάρσους να βρίσκονται στις θέσεις τους και τους περαστικούς από την περιοχή να κοιτούν έκπληκτοι τα όσα συνέβαιναν σε απόσταση λίγων μέτρων.


Στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer». Στην παρούσα φάση οι κάμερες καταγράφουν μια καταδίωξη με αυτοκίνητα και αρκετό ξύλο. Η σημερινή ημέρα είχε ιδιαιτέρως απαιτητικές σκηνές για τον πρωταγωνιστή της χολυγουντιανής παραγωγής.


Οι «κακοί» που προσπαθούν να σταματήσουν τον Άαρον Έκχαρτ φαίνεται πως τον ζορίζουν αρκετά και τον αναγκάζουν να ματώσει λίγο παραπάνω. Εκείνος όμως τα καταφέρνει και τα γυρίσματα συνεχίζονται. Υπενθυμίζεται ότι στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη.


Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο – αλλά και επαναστάτη – πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία. 


Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μέσα από τον φακό του thestival.gr και του Νίκου Αραμπατζή…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365