Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Άγριος καβγάς on air Ευαγγελάτου με Λιάτσο: «Και ο Χίτλερ τα ίδια έλεγε» (βίντεο)

Καβγάς ξέσπασε ζωντανά χθες στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού Mega
Στον αέρα ακούστηκαν φοβερές ατάκες όπως: «Βγαίνω από τα ρούχα μου με τα fake news» και «ο Χίτλερ τα ίδια έλεγε».

Καβγάς ξέσπασε ζωντανά χθες στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού Mega με πρωταγωνιστές τον οικοδεσπότη του "Live News" Νίκο Ευαγγελάτο και τον ανταποκριτή του Mega στη Μόσχα Δημήτρη Λιάτσο.

Η αρχή ήταν η προβολή ενός ρεπορτάζ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη ρωσική εισβολή.

Ρωσίδα φοιτήτρια η οποία ζει στην Ελλάδα είπε στο ρεπορτάζ: "Το νόμισμά μας έχει πάει κάτω και σε λίγο θα έχουμε πρόβλημα, δεν θα έχουμε προϊόντα στα καταστήματά μας".

"Έχω φοιτητή που έχει περάσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Δεν μπορεί σήμερα να πάρει τα λεφτά από την κάρτα καθόλου", αποκάλυψε επίσης Ρωσίδα υπήκοος.

Μόλις ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Λιάτσος σχολίασε ειρωνικά: "πεινάω, πεινάω…", για να συνεχίσει, "μα είναι πράγματα αυτά τώρα", καυτηριάζοντας όσα ακούστηκαν προηγουμένως σχετικά με το οικονομικό εμπάργκο που έχουν επιβάλλει οι Βρυξέλλες στη Μόσχα.

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του ανταποκριτή του σταθμου στη Μόσχα και του παρουσιαστή της εκπομπής, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να σχολιάζει-μεταξύ άλλων- πως "και ο Χίτλερ είχε ανάγνωσμα, προπαγάνδα ήταν, Γκέμπελς…".


Επίσης, αμφισβήτησε το εάνν φτάνουν οι εικόνες των βομβαρδισμών στην Ουκρανία στα ρωσικά μέσα με τον δημοσιογράφο όμως να τον ενημερώνει ότι προβάλλονται κανονικά.

Ο ανταποκριτής εξήγησε ότι έχουν προκύψει πολλά fake βίντεο όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκνευρίστηκε τόσο που τον διέκοψε για να πει ότι ο Πούτιν: "Σκοτώνει κόσμο, ωμά, ψυχρά με έναν τρόπο που δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω διότι πρέπει να συγκρατηθώ".





2 σχόλια:

  1. Ρε μακακα εισαγγελατε διαβασε πρωτα την ιστορια που ξεκιναει απο το 2013 οταν σκωτοναν τους εκει Ελληνες που απο εναμηση εκατομηριο πεντακοσιες χιλιαδες τοτε εσυ κι αλλοι Ελληναραδες που ησασταν; τους κατεσφαξαν αυτα τα καλοπαιδα του ζελνσκι τωρα τον κανατε και ηρωα αντε να χαθητε, πουλημενοι δημοσιογραφοι αυτο ειστε για ολα μονο ο πουτιν φταιει οι ηθικοι αυτουργοι ποιοι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να έχεις καλή γνώση της ιστορίας πρέπει να έχεις πολύ χρόνο διαθέσιμο γιατί θέλει πολύ διάβασμα και αρκετά λεφτά για ψάξιμο βιβλίων που δεν έχει στο ιντερνετ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365