Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Δυσάρεστα νέα για τους ανεμβολίαστους: Ανέβηκαν τα πρώτα πρόστιμα στο Taxisnet

Μήνυμα στο Taxisnet αρχίζουν να βλέπουν σιγά - σιγά οι 317.962 πολίτες άνω των 60 ετών
Ξεκίνησαν να ανεβαίνουν στο Taxisnet τα πρώτα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.


Μήνυμα στο Taxisnet αρχίζουν να βλέπουν σιγά - σιγά οι 317.962 πολίτες άνω των 60 ετών, οι οποίοι παραμένουν μέχρι σήμερα ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, η διαδικασία έχει ξεκινήσει σταδιακά από την ΑΑΔΕ και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον επόμενο μήνα το διοικητικό πρόστιμο θα ανέρχεται στα 100 ευρώ και θα επιβάλλεται για όσο παραμένουν ανεμβολίαστοι οι πολίτες των 60 ετών και άνω. Παράλληλα, το πρόστιμο θα πρέπει να έχει πληρωθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου. Σύμφωνα με τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση, το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί σε όσους εξαιρέθηκαν για λόγους υγείας κατόπιν απόφασης της ειδικής επιτροπής που εξέτασε το σχετικό αίτημά τους, στους άνω των 96 ετών και σε όσους δεν είναι φορολογικά ενεργοί την τελευταία 3ετία.


Η λίστα με τους υπόχρεους θα ελέγχεται κάθε μήνα το πρώτο δεκαπενθήμερο, ώστε σε περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις να εξαιρείται ο πολίτης από το πρόστιμο ή να του επιβάλλεται το μισό εάν έχει εμβολιαστεί με μία έστω δόση το παραπάνω διάστημα.


6 σχόλια:

  1. Αυτό κατ αρχή είναι παράνομο να μπουν στο ταχις νετ καί δεύτερο θά γίνουν αγωγές πού θά πάει καπνός, όσο για συνέχεια έρχονται εκλογές σύντομα η ΝΕΑ δημοκρατία τούς περισσότερους ψήφους τούς έχει από τούς 60 καί άνω?????? Θά φάς μαύρο Κούλη πού δεν θά βλέπεις, αυτά τά στοιχεία πού σού βγάζουν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις σάς θά καταρρεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι 100% ανεμβολιαστος και 100% δεν θα ψηφίσεις ΝΔ γιατί δεν την ψήφισες ποτέ. Οι 60+ ανεμβολιαστοι γέμισαν τα νεκροταφεία. Είναι διαστροφή αυτό, να προτιμούν το πρόστιμο από τον εμβολιασμό τους και το ρίσκο για διασωληνωση και για το γραφείο τελετών. ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

      Διαγραφή
  2. Κύριοι αυτού τού σάιτ πώς επιτρέπεται τών κύριο νά γράφει ότι θέλει, εννοώ τόν 11:21και όταν τού απαντώ εγώ δεν τό βγάζετε στο σάιτ σάς, δεν μπορεί νά μου λέει αν έχω ψηφίσει ή όχι ένα κόμμα ή νά μου επιβάλει κάποιος νά κάνω κάτι στο σώμα μου όταν αυτοί πού μας ενημερώνουμε είναι αναξιόπιστοι, γιατί τό λέω την μία μας λέγανε αλλα καί μετά τ άλλαζαν, πώς λοιπόν νά πιστω εγώ καί κάτι ακόμα αυτά τα εμβόλια είναι ακόμα προς έγκριση, αυτό δεν τό έβγαλα από τό μυαλό μου τό είπαν επιστήμονες πού τά βοθροκαναλα δεν τούς βγάζουν.Προς τόν κύριο αυτόν αυτού τού είδους επιπέδου είναι ανθρώπου πού δεν θέλω νά κατονομάσω.Τωρα πιστεύω αυτό τό σχόλιο νά ανεβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα μισα που λες ειναι fake news τα οποια ειναι και επικίνδυνα. Τα εμβόλια απο την πρωτη στιγμη εχουν έγκριση και άδεια. αυτο μονο θα σου απαντήσω.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή κύριος βγάζεις ψεύτη έναν επιστήμονα εξωτερικού μέσα από την εταιρία της faizer, γιατί κύριος τότε δεν υπάρχει στα σκευάσματα τό χαρτί πού αναγράφει οδηγίες χρήσης ή αντενδείξεις τού σκευάσματος, αυτό το έχει καταγγείλει εργαζόμενη στον τομέα των σκευασμάτων τού νοσοκομείου.Γι αυτό λοιπόν σού λέω κι εγώ ότι εσύ μπορεί νά είσαι τού συστήματος.

      Διαγραφή
  3. Θέλεις το εμβόλιο; Καλώς!!
    Θέλεις το πρόστιμο; Καλώς!!
    Φτάνει και μην μας ζαλίζετε. Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει. Αλλά, οι Νόμοι είναι Νόμοι!!
    Τώρα το ποιος θα ψηφιστεί, ποσως ενδιαφέρει τον απλό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365