Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Η νονά... πήρε φωτιά, βάφτιση viral στην Κρήτη (βίντεο)

Δείτε το βίντεο
Μία απρόσεχτη κίνηση της νονάς σε μια βάφτιση στην Κρήτη έγινε viral βίντεο.


Σε μια περιοχή έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης, γινόταν μία βάφτιση ενός τρίχρονου μπόμπιρα.


Όλα πήγαιναν «ρολόι» στο μυστήειο μέχρι την στιγμή που η νονά έπρεπε να κάνει μια κίνηση προς την κολυμπήθρα για να «λαδώσε» τον νεοφώτιστο που βρισκόταν μέσα.


Ωστόσο, ένας μικρός λάθος υπολογισμός παραλ΄ίγο να κοστίσει ακριβά στη νονά.


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα σγουρά μαλλιά της νονάς να αρπάζουν φωτιά από τα αναμμένα κεριά που είχαν τοποθετηθεί στην κολυμπήθρα!


Όσοι βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν να σβήσει τις φλόγες, ενώ η «καλύτερη νονά του κόσμου» - όπως έγραφε η ποδιά που φορούσε - ανέκτησε άμεσα την ψυχραιμία της και συνέχισε απτόητη το ιερό καθήκον που είχε αναλάβει.


Το βίντεο από το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κατέγραψε ο Σωκράτης Δαμουλάκης, και ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365