Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Παραμένει στην Α1 η Νίκη Αξού

Παραμένει στην Α1 η Νίκη Αξού
Παλικαρίσια νίκη και παράλληλα παραμονή στην Α1 πέτυχε η Νίκη Αξού μέσα στο Λιπαρό επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού Άρη, που υποβιβάζεται στην Α’ Κατηγορία.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να αιφνιδιάσουν με το καλημέρα και να πάρουν το προβάδισμα στο 1’ με τον Γεωργιάδη, ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τις δυνάμεις τους και έψαξαν την ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’ με τον Μπουρνάζη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, αυτό όμως δεν αρκούσε για να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων που σε μια αντεπίθεση τους κατάφεραν να παγώσουν το γήπεδο με τον Αβτζόγλου στο 70’ και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό, έχοντας και την ατυχία να σημαδέψουν δύο φορές τα δοκάρια του Θωμαΐδη με τους Πληκαδίτη και Τζούρτζο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη παραμένοντας στην Α1.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ακριτίδης των γηπεδούχων.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Δέλλιου, Κεσίσογλου Γ.

Συνθέσεις:

Άρης: (Νίκος Αντωνάς)

Ακριτίδης, Κυζιρίδης, Πληκαδίτης, Τουρατζίδης, Τσελεγγίδης, (72’ Ιωαννίδης), Τσόπτσης, Ελέζι, Μουρουζίδης, Τζούρτζος, Τόπκας, (89’ Γκέτσι), Μπουρνάζης, (72’ Γάτσος).


Νίκη: (Κώστας Παπαδόπουλος)

Θωμαίδης, Νικολαίδης, Γιαλίδης, (46’ Σαρόγλου), Καρράς, Κωνσταντίνου, Αβτζόγλου, Κοροσιάδης, Τρελλόπουλος, (65’ Ροΐδης), Φυντάνης, (58’ Ανδρεάδης), Σάρρα, (46’ Μπακάλογλου), Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365