Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Κώστας Παπαδόπουλος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αυτοί κράτησαν την Νίκη στην Α1

Δείτε την δήλωση του Κώστα Παπαδόπουλου

Το μήνυμα του προπονητή της Νίκης Αξού, Κώστα Παπαδόπουλου που ευχαριστεί την διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας του,  δίνει συμβουλές στα νέα παιδιά και αναγνωρίζει την αξία των αντιπάλων του στα play off, μιλώντας για ομάδες με πολύ καλά ρόστερ.

Η συμβολή του στην σωτηρία της Νίκης είναι τεράστια και παρότι η ομάδα του ήταν με το πιστόλι στον κρόταφο, κατάφερε να πετύχει τον άθλο της παραμονής στην Α1.
Δείτε τι δήλωσε, παρακάτω:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την καταπληκτική διοίκηση της Νίκης Αξού, τον πρόεδρο και φίλο Μωϋσή Αρνάκη που με στήριξαν τόσο σαν προπονητή, όσο και σαν άνθρωπο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα, σαν προπονητής ήταν συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους και έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους, στα κρίσιμα παιχνίδια δείχνοντας πάθος και αγωνιστικότητα.

Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και πρωτεργάτες της μεγάλης αυτής επιτυχίας της Νίκης Αξού, αυτοί κράτησαν την ομάδα στην Α1, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Όσο για τα παιχνίδια των Play Out, δώσαμε 4 τελικούς έχοντας αντιπάλους δύο ομάδες την Δόξα Μανδάλου και τον Άρη Λιπαρού, που έχουν στο ρόστερ τους σπουδαίους παίκτες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία, πρώην συμπαίκτες μου και αντίπαλοι που έχουν αγωνιστεί ακόμη και στην Α’ Εθνική, όπως ο αειθαλής Απόστολος Τσόπτσης που η παρουσία του αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο της Πέλλας, που τον βλέπουμε στα γήπεδα.

Τέλος θέλω να δώσω μια συμβουλή στα νέα παιδιά, πρέπει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, πέρα από την υγεία που είναι το πιό σημαντικό, βοηθάει και σε πολλά άλλα.

Να σέβονται και να ακούνε τις συμβουλές των γονέων τους που τους αγαπούν περισσότερο από τον οποιονδήποτε και να μείνουνε μακριά από την βία και το αλκοόλ, αλλά και τις απαγορευμένες ουσίες που καταστρέφουν τον οργανισμό.
Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους.»

6 σχόλια:

  1. Ο καλύτερος κόουτς και του χρόνου με πολλές επιτυχίες Νίκη Γέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά δεν πρέπει να είναι και τόσο κακός άνθρωπος όπως τον λέγατε λιπαριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλος μάγκας είναι τον ξέρω καλά τον παπ χάλασε την εικόνα του στο Αξός λιπαρό με τον αντωνα

      Διαγραφή
  3. Μάθε κ στον αντωνα λίγο μπάλα τσαο ολεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365